Cum a scăpat Adela Popescu de amendă, după ce a fost oprită de Poliție, în trafic: „Oamenii mă iubesc”

.

Adela Popescu a dezvăluit că s-a întâmplat să fie oprită în trafic de Poliție și să scape de amendă datorită faptului că este persoană publică. Actrița a precizat, totuși, că nu făcuse ceva grav. De asemenea, soția lui Radu Vâlcan a recunoscut că a mințit pentru a nu merge la un eveniment, dar că lucrurile s-au întors împotriva ei.

Actrița a fost invitată în matinalul postului de radio Pro FM, unde a făcut câteva mărturisiri atât despre ea, cât și despre soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu a scăpat de amendă, după ce a fost oprită în trafic

Întrebată dacă a scăpat vreodată de amendă pentru că au recunoscut-o polițiștii, Adela Popescu a recunoscut: „Am (scăpat)”.

„Ce nu știi tu este că pe mine oamenii mă iubesc”, a completat actrița.

„Cel mai probabil în familia oricărui domn care mă oprește, care lucrează practic în poliție, e o mătușă, o bunică, o soră sau o soție care s-a uitat sigur la o telenovelă sau la o emisiune la care am participat. Și ăsta e norocul meu”, a povestit Adela Popescu.

„Dar nici nu am greșit flagrant. Puțin acolo. Era așa, un control de rutină”, a precizat ea.

Citește și: Cum își menține Adela Popescu silueta: „La mine nu merge asta cu mănânc grătar și salată. Nu slăbesc”/ Exclusiv

Citește și: Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale: „Abia aștept să o strâng în brațe” / Video

De asemenea, Adela Popescu a recunoscut că a inventat o scuză pentru a nu merge la un eveniment. Doar că nu se aștepta ca totul să se întoarcă împotriva ei.

„Am mințit, până când m-am și îmbolnăvit după ce am făcut-o și de atunci eu nu mai fac glume cu asemenea subiecte. Eu nu glumesc cu sunt bolnavă sau cu copii. Știi cum e aia cu „a făcut ăsta mic febră”? Doar că, ce să vezi, chiar și face. Mi s-a întâmplat asta o dată și de atunci am spus, eu glume cu boală nu mai fac niciodată. Pot să spun că m-am certat cu Radu, asta e altceva, că te cerți”, a dezvăluit actrița.

Actrița, dezvăluire despre Radu Vâlcan

Tot în timpul matinalului „What The Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan”, Adela a făcut o dezvăluire despre soțul ei, Radu Vâlcan. Aceasta a explicat că timp de mai mulți ani, Radu i-a cumpărat parfumuri care nu au fost deloc pe placul ei. Iar acest lucru s-a întâmplat pentru că actorul nu are simțul mirosului prea dezvoltat.

Citește și: Adela Popescu, lecție de încredere în sine: „Sunt femei mult mai talentate și frumoase, cu toate astea eu am reușit” / Exclusiv

Citește și: De ce nu vrea Adela Popescu să își lase copiii să doarmă la prieteni: „Se creează un context”

Astfel, Adela a ajuns să ofere cadourile primite altor persoane.

„Chiar s-a întâmplat recent cu un parfum primit din partea soțului meu. Eu i-am spus de mai multe ori să nu-mi mai ia parfumuri că nu se pricepe. Câțiva ani am tăcut, el mă întreba, „dar nu folosești parfumul?” Până când i-am zis: nu-mi mai lua parfumuri. El nu are pretenția că știe să ia parfumuri, că ce să vezi, el nu prea are miros. El se duce într-o parfumerie și zice „dă-mi și mie un parfum frumos”. Simțul ăsta e un pic diminuat la el”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbizului autohton, mai ales că nu se feresc să vorbească deschis despre relația și familia lor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Adela Popescu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton