Cum a reușit Raluka să scape de acnee. „E un subiect foarte sensibil” / Video exclusiv

.

Raluka a dezvăluit în exclusivitate pentru UNICA.ro cum a reușit să scape de acnee, după numeroase încercări lipsite de rezultate. Acneea solistei s-a declanșat dintr-odată, în perioada adolescenței, și a persistat în timp, în ciuda tratamentelor la care a apelat.

Acneea este un subiect sensibil pentru Raluka, după ce s-a confruntat mai mulți ani cu ea și cu bullyingul din cauza ei. În trecut, Raluka povestea că a avut perioade în care se izola și altele în care se resemnase cu ideea că va avea acnee întreaga viață.

Raluka a spus cum a reușit să scape de acnee, după numeroase tratamente fără rezultate

„M-am confruntat cu cea mai urâtă acnee, probabil, din toată industria muzicală. Este o problemă imensă, cu care se confruntă foarte mulți tineri. Am fost la foarte mulți dermatologi. Am luat Roaccutane de trei ori. Am luat antibiotic 8 luni în fiecare zi. Toate leacurile băbești de care ați auzit vreodată, le-am făcut. Toate tratamentele de care ați auzit, inclusiv vaccinul de la Cantacuzino. Am făcut tot ce era de făcut”, a declarat Raluka, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: În ce relații sunt Raluka și Connect-R, la peste un deceniu de când se cunosc: „Îl iubesc de mor!”

Roaccutane-ul este un medicament puternic, utilizat pentru tratarea formelor severe de acnee. Eliberat doar cu prescripție medicală, Roaccutane-ul poate avea o serie de efecte adverse, de la uscăciunea pielii, ochilor și nasului, dureri de cap și mușchi, până la deteriorarea vederii. Solista a scăpat de acnee cu ajutorul unei cosmeticiene la care a mers de două ori pe săptămână în primele trei luni și care a știut ce tratamente și produse să alterneze astfel încât Raluka să poată spună cu bucurie că o etapă dificilă din viața ei s-a încheiat.

Raluka: „Nu aveți încredere în toate produsele care sunt pe piață”

„A reușit să mă ajute, să mă scape de asta, o doamnă doctor din Belgia. Mi-a dat cam același tratament ca aici. În schimb, am reușit să ajung la această doamnă cosmeticiană, la care n-am avut încredere să mă duc de la început. Am zis că ce poate să-mi facă mie cosmetica. O zic foarte din topor pentru că cei care au această problemă înțeleg exact despre ce vorbesc. E foarte important să înțeleagă că trebuie să apeleze la specialiști care rezolvă problema atât din interior, cât și din exterior”, a mai declarat Raluka, pentru UNICA.ro.

Citește și: Raluka a lansat prima sa colecție de haine împreună cu brandul românesc Rhizome

„Trebuie să găsiți oamenii potriviți. Nu aveți încredere în toate produsele care sunt pe piață și care sunt puse pe Internet de toți influencerii. Când e o problemă serioasă, trebuie să se ocupe de piele un specialist. E un subiect foarte sensibil. S-a tot rostogolit de-a lungul anilor și oamenii tot vorbesc despre asta, dar habar nu au o mare parte din ei”, a încheiat Raluka.

Ce facultate a urmat Raluka

Raluka a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva. Ulterior, a terminat Facultatea de Jurnalism, însă pasiunea pentru muzică a fost mai mare. La vârsta de 19 ani, Raluka a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. În același an, a obținut locul 2 la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare.

Citește și: EXCLUSIV! Raluka a spus adevărul despre relațiile anterioare: „Orice bărbat care a stat lângă mine…”

Înainte să „ia la rând toate festivalurile de muzică din țară”, Raluka ne-a mai povestit și că prima emisiune TV la care a participat a fost competiția „Fresh Star”, de la Național TV. A continuat cu emisiunea „Megastar”, de la Prima TV, unde a făcut parte din trupa Pepper Girls, care a obținut locul 2 în sezonul 3.

Citește și: EXCLUSIV! Raluka ne-a dezvăluit cel mai jenant moment al ei

Raluka a mai participat în emisiunile „Te cunosc de undeva” și „Asia Express”, în calitate de concurentă, și „SuperStar”, în calitate de jurat. Alături de Ana Baniciu, Raluka a câștigat două ediții „Te cunosc de undeva” și primul sezon „Asia Express”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton