Cum a reușit Maria Ghinea să își ierte fostul soț, după ce a împușcat-o în cap. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

.

Maria Ghinea (55 ani) a trecut prin clipe îngrozitoare în urmă cu peste 20 de ani, când a fost împușcată în cap de cel care îi era soț. Doar o minune a salvat-o, iar acum cântăreața de muzică populară spune că l-a iertat și că îi dorește tot binele din lume.

Maria Ghinea, despre bărbatul care a împușcat-o în cap

Maria Ghinea a vorbit deschis despre felul în care viața ei s-a schimbat la peste 20 de ani de când partenerul ei de viață a încercat să o omoare. Interpreta de muzică populară a fost împușcată în cap de soțul ei, însă spune că nu îi poartă pică și chiar l-a iertat pentru fapta sa.

Bărbatul a fost cel de-al doilea soț al artistei, care avea deja un fiu. Între ei era o diferență de 20 de ani și inițial nu a dorit să se mărite cu el. Mai mult, a ajuns să facă pasul cel mare după ce el a înșelat-o.

„Pe cel de-al doilea soț l-am acceptat pentru că mi-a iubit copilul. Așa am crezut eu, că îmi iubește copilul și vom face o căsnicie care va dura toată viața. Între mine și fostul soț era o diferență de 20 de ani. Îl iubeam tare mult și mă sacrificam pentru el. Avea un comportament care îmi demonstra că el nu vrea să rămână, el vrea să plece, era foarte posesiv. În momentul în care a venit atât de agresiv, știam că a venit cu o armă, pentru că o găsisem în bagajul lui. Viața a dat cu mine de pământ, am învățat să fiu atentă”, a afirmat cântăreața de muzică populară la Wownews.

Interpreta de muzică populară a povestit că și-a dat seama de intențiile soțului ei din clipa în care i-a găsit arma în geantă.

„Eu simțeam ceva, dar s-a comportat ca și cum își punea un plan la cale. Finalul acelei zile a fost intervenția de la spitalul Floreasca. Am crezut sigur că mă va împușca în cap. Mă amenința mereu, a vrut să ardă și casa. Eu am vrut să îi las casa și să îmi iau doar copiii și costumele populare. Nici lucrul ăsta nu îl mulțumea. Atunci mi-am dat seama că el are un alt gând, pe care aproape l-a dus la bun sfârșit”, a mai spus Maria Ghinea.

Citește și: Maria Ghinea, poveste uluitoare de viață: „Mi s-au extirpat opt milimetri de creier”

Citește și: Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au devenit părinți pentru a doua oară. Ce imagine adorabilă a postat fosta gimnastă cu bebelușul

Ce s-a întâmplat cu fostul soț

Maria Ghinea a dezvăluit că bărbatul nu a mai căutat-o și a lăsat-o în pace. Mai mult, acesta s-a recăsătorit.

„El s-a recăsătorit acum, nu m-a mai căutat. Îi doresc să fie fericit și liniștit, că are o vârstă. Nu mi-a cerut niciodată iertare”, a mărturisit ea.

Totuși, în urmă cu ceva timp, aceasta a spus că l-a iertat și chiar se roagă pentru el, atunci când merge la Biserică.

„De uitat, nu o să pot uita niciodată. Am iertat tot și de fiecare dată când mă duc la biserică, mă rog pentru el. Eu nu am nicio putere nici să-l condamn și nici să-mi explic de ce a făcut lucrul ăsta, dar am zis că Dumnezeu știe ce ne dă fiecăruia. Poate că fericirea asta, bucuria asta, viața asta frumoasă pe care o am eu astăzi, nu m-am gândit la ea niciodată. Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, a precizat Maria Ghinea în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Citește și: Irina Columbeanu, schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 17 ani

Citește și: Regina Camilla are propria păpușă Barbie. Cum a reacționat soția Regelui Charles când a văzut-o: „Mi-ați luat vreo 50 de ani din viață”

Cine a fost primul soț al Mariei Ghinea

Înainte de bărbatul care aproape a ucis-o, Maria Ghinea a mai fost căsătorită cu un băiat care locuia în aceeași comună. Aceasta era foarte tânără când s-a măritat prima dată, fără acordul părinților ei.

Artista nu le-a spus nici mamei și nici tatălui ei că intenționează să se căsătorească cu Dani, un băiat dintr-un sat din apropiere. Astfel, la ceremonie nu au fost prezenți părinții ei, ci diriginta.

„În clasa a IX-a mă îndrăgostisem de tatăl lui Alexandru, era un bărbat foarte frumos. E din aceeași comună cu mine, sate diferite. Mama și tata nu mă lăsau la hora satului, voiau să fiu acasă la scăpătatul soarelui, când tocmai începea hora. Dani era un băiat care locuia în oraș, foarte curtat de fete. La vremea respectivă doar așa puteai să ai buletin de oraș, căsătorindu-te cu cineva din oraș”, a povestit Maria Ghinea despre cel care i-a furat inima în tinerețe.

„Auzeam cum le povestea colegelor că e supărat că o fată pretinde că e gravidă și că vreo cinci băieți sunt suspectați că ar fi tatăl copilului, printre care și el. Era o nebunie pe vremea lui Ceaușescu, putea să facă și pușcărie pentru lucrul ăsta. Și, în glumă, l-am întrebat dacă vrea să-l ajut eu. El m-a întrebat atunci dacă mă căsătoresc cu el. Eu, tot în glumă i-am spus că da… Și gluma asta a făcut ca a doua zi să mă caute la internat să mă întrebe dacă am vorbit serios”, a mai zis Maria Ghinea în cadrul podcastului lui Alexandru Pătrașcu.

Părinții ei nu au știut nicio clipă de intențiile fiicei lor. Într-o zi, când Maria Ghinea avea de susținut examene, aceasta a întârziat acasă. Cum au văzut că se face târziu și fata lor nu mai ajunge, părinții solistei au început să își pună întrebări. Atunci, un vecin i-a anunțat că Maria s-a măritat în secret.

Mariajul ei nu a ținut decât doi ani, iar din această căsnicie a rezultat un băiat, Alexandru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maria Ghinea

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton