Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

.

Regele Charles este uşurat că poate avea încredere în nora sa, Prinţesa Kate Middleton, pentru că știe că le va oferi nepoţilor săi o viaţă cât mai normală, datorită felului ei de a fi, dar și educației primite.

Un expert regal a dezvăluit calitatea pe care regele Charles o admiră cel mai mult la Prințesa Kate, care înțelege mai mult decât majoritatea responsabilitatea pregătirii lui George pentru momentul moștenirii tronului, dar care se ocupă temeinic și de pregătirea fraților regali pentru perioada în care vor înțelege ce înseamnă, cu adevărat, sarcina ce le revine.

Regele Charles, impresionat de Kate Middleton

Chiar dacă provine dintr-un mediu „normal” și stabil, Kate Middleton este capabilă să transmită tot ce e mai bun din creșterea ei propriilor ei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Cred că Charles admiră și apreciază rețeaua solidă de familie pe care Kate a creat-o pentru William. Regele este devotat nepoților săi, George, Charlotte și Louis, iar fotografiile arată că are o relație frumoasă cu toți trei. Sunt sigur că este foarte mândru de felul în care Kate îi crește”, spune fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, pentru OK!

„William și Kate au fost dornici de la început să le permită copiilor lor să trăiască o copilărie cât mai normală. Kate este într-o poziție perfectă pentru a le arăta cum arată viața „normală”. Familia ei este unită și fericită, departe de palate și castele, slujitori și ierarhie”, mai spune Bond.

Ba mai mult, în ciuda ruperii relației dintre prințul Harry și restul familiei regale, prințesa Kate încă îl simpatizează. Se spune că prințesa Kate simte „simpatie” pentru Prințul Harry, deoarece acesta pare să fie ținut sub presiune” de soția sa, Meghan Markle.

Deși Prințesa Diana a încercat să le ofere propriilor copii un sentiment de normalitate și a fost o mamă devotată, ca aristocrată cu părinți divorțați nu a fost întotdeauna ușor pentru ea. După cum susține expertul regal, Kate a trebuit să învețe „ce înseamnă să fii regal”, și va putea transmite acest lucru în timp util viitorului rege, fiul ei, George.

William, pregătit de Regina Elisabeta pentru tron

Când Prințul William se afla la Eton, se întâlnea în mod regulat cu bunica sa, Regina Elisabeta, pentru un ceai la Castelul Windsor, unde îi vorbea despre responsabilitățile sale ca moștenitor.

Acum se pare că Regele Charles îl implică deja pe George în conversații similare, deoarece Majestatea Sa încearcă să trasmită înțelepciunea sa generațiilor mai tinere.

„Charles a avut o relație magică cu bunica sa, Regina Mamă, și sunt sigur că dorința lui cea mai dragă este să îi ofere lui George – și celorlalți nepoți ai săi – o relație iubitoare similară”, spune Bond.

O sursă de durere în viața Regelui este faptul că nu are o legătură atât de strânsă cu cei mai mici nepoți ai săi, prințul Archie și prințesa Lilibet, deoarece aceștia trăiesc în California.

Charles a întâlnit-o doar o dată pe Lilibet, atunci când a călătorit pentru scurt timp în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină, deoarece s-a născut după ce Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală.

La nuntă, Kate Middleton a vărsat lacrimi din cauza stresului. Care a fost motivul

Nunta Prințesei Kate și a Prințului William din 29 aprilie 2011 a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, iar speculațiile cu privire la rochia pe care urma să o poarte au cimentat statutul ei de o icoană a modei regale.

Furtuna din presă din jurul rochiei ei de mireasă a crescut înainte de ziua cea mare. Cu toate astea, Kate Middleton a fost devastată când un detaliu a devenit public.

Ziua a decurs fără probleme, cei doi și-au făcut jurămintele la Westminster Abbey și apoi s-au întors la Palatul Buckingham pentru a sărbători alături de familie și prietenii lor.

Cu toate acestea, stresul zilei și-a pus, fără îndoială, amprenta asupra cuplului, iar Kate a plecat „în lacrimi” după ce un detaliu cheie despre rochia ei de mireasă a fost divulgat presei.

Familia regală dorea să o țină ascunsă pe cea care i-a creat rochia de mireasă, Sarah Burton, dar cu puțin timp înainte de nuntă, Sunday Times a făcut publică știrea.

Sarah Burton a lucrat la Alexander McQueen și este un designer britanic foarte renumit și încă iubit de prințesă și acum, 11 ani mai târziu. În ciuda eforturilor depuse de Kate și de la Palat, se știa că Sarah Burton va crea ținuta, chiar dacă designerul a negat până când rochia a fost dezvăluită în ziua nunții.

Ce a deranjat-o pe Kate Middleton

Expertul regal Katie Nicholl susține, în documentarul pentru Channel 5, Secrets of the Royal Dressmakers, că sensibila Kate Middleton a fost devastată după ce secretul a fost divulgat de cunoscutul designer.

„În culise, cred că acest lucru a provocat lacrimi la Palat, deoarece Kate făcuse tot posibilul pentru a păstra secretul rochiei de mireasă”.

Creatoarea de modă a vorbit mai târziu despre experiența ei de a crea pentru familia regală. „Unii oameni cred că mi-e teamă să vorbesc despre experiența fericită pe care am avut-o creând rochia de mireasă a Ducesei de Cambridge, acum Prințesa de Wales, dar asta e o prostie. Nu am fost niciodată o persoană care este condusă de frică. Mi-a plăcut să fac rochia… și mi-am pus sufletul în conceperea ei. Respect natura intimă a acelui proiect minunat și respect prieteniile care s-au făcut în timpul lui”, a spus ea.

Citeşte și: Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

Citeşte și: Charlene a demonstrat că are ceva din eleganța lui Audrey Hepburn. Cum s-a îmbrăcat la o seară de gală

Citeşte și: Kate Middleton a îmbrăcat echipamentul militar și a condus un vehicul blindat. Imagini inedite cu soția lui William

Citeşte și: Părinții lui Kate Middleton au renunțat la afaceri pentru a „nu-i păta reputația fiicei lor”

Cum a arătat rochia lui Kate

Minunata rochie a lui Kate Middleton era albă, avea corset, dar fără bretele, aplicație de dantelă cusută manual pe corp, dar și pe brațe. Croitorii de la Royal School of Needlework au conceput flori din dantelă, inclusiv trandafiri, și narcise, dar și trifoi și ciulini, asta pentru a reprezenta fiecare națiune a Regatului Unit.

O panglică albastră a fost, de asemenea, cusută pentru tradiționalul „ceva albastru” al miresei, în timp ce „de împrumut” a fost faimoasa diademă Cartier Halo a Reginei, pe care o Kate Middleton a purtat-o deasupra vălului.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton