Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

.

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu își mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor fi părinți. Artista le-a dat imediat vestea celor dragi, ba chiar a mers personal la Târgu Jiu ca să își anunțe bunica. Mircea Baniciu a fost încântat atunci când a aflat marea noutate din viața fiicei lui, dar i-a cerut un lucru. Artistul nu își dorește să fie strigat „tataie” de nepotul lui.

Ana Baniciu i-a anunțat pe oamenii dragi din viața ei că este însărcinată într-un mod special. Fiica lui Mircea Baniciu le-a dat vestea în timp ce soțul ei, Edy Kovacs, îi filma. Așa cum era de așteptat, cei mai emoționați au fost tatăl ei, renumitul Mircea Baniciu, bunica și prietena cea mai bună, cântăreața Raluka. Recent, Ana a dezvăluit ce i-a cerut tatăl ei atunci când a aflat că o să devină bunic.

Cum și-a anunțat Ana Baniciu tatăl de sarcină și ce i-a cerut artistul

“O să vedeți pe Instagram! O să fac un videoclip. I-am anunțat pe fiecare în parte! Pe majoritatea mi-am dorit să îi anunț față în față și am și filmat! Edi filma, eu îi anunțam. O să facem un colaj lacrimogen în care o să vă arăt cum au reacționat apropiații, Raluka, tata, bunica!

Am fost la Târgu Jiu ca să îi spunem bunicii! Tata nu, plânge, rar plânge tata! Este foarte emoționat. Are o singură dorință, ca viitorul nepot să nu îl numească tataie! În rest, este foarte fericit pentru noi și se bucură! Este primul lui nepot”, a spus Ana Baniciu, conform Ego.ro.

Ana Baniciu: “Nu am nicio poftă! M-am îngrășat puțin”

Artista și soțul ei abia așteaptă să se mute în casa pe care au renovat-o și care le-a aparținut bunicilor. Aici, fiul vedetei va avea propria lui cameră. Însărcinată în patru lui, Ana Baniciu spune că nu se luptă cu poftele și s-a îngrășat doar câteva kilograme.

“Nu am nicio poftă! M-am îngrășat puțin, dar nu încât să se vadă foarte rău! E normal! Mă duc cu valul. Vreau să se întâmple toate așa cum trebuie să se întâmple! Mă gândeam zilele trecute că nu am cumpărat absolut nimic pentru acest bebeluș, nici măcar o bluză!

Am fost foarte concentrată pe sarcină ca să fie totul bine. Cum am trecut de primul trimestru, am zis că o să mă apuc! Noi ne mutăm și la casă nouă! Sperăm să ne mutăm cât mai repede. Atunci o să mă apuc să cumpăr, avem cameră de bebe! Înainte era cameră de oaspeți, acum e de bebe”, susține ea.

Citeşte și: Tily Niculae are fiica la o școală privată și fiul la o grădiniță de stat. De ce a făcut această alegere: „Este un efort” / Exclusiv

Citeşte și: Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV. Ce se întâmplă cu Cristina Șișcanu, vedetă la același post TV

Citeşte și: Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars? Faimosul care a negociat „la sânge” cu PRO TV

Citeşte și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut Rita Sumalya în ziua în care a împlinit 16 ani

Cum au ajuns Ana Baniciu și Edy Kovacs să formeze un cuplu

Ana Baniciu, fiica solistului Mircea Baniciu, formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Solista și actualul ei soț s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune.

„Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a spus artista la Antena Stars.

Cei doi s-au apropiat atunci când artista a trecut printr-un moment greu din viață. Edy Kovacs i-a fost alături și a îngrijit-o. „Am ieșit la o masă și am stat lângă el. Eu mă întorsesem dintr-o vacanță în Turcia. În ziua în care m-am întors, s-a activat COVID-ul din mine, eu plecând cu test… El tocmai ce avusese și ieșise din carantină și am zis că nu am pe cine să sun apropiat să vină să mă ia să fac un test. Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!”, a mai povestit Ana.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit anul trecut, în septembrie, iar acum se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Foto: Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton