Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat: „Îți garantez că nu vrei”

.

Emil Rengle a afirmat, în timpul unui număr de roast, că își dorește să aibă un copil cu iubitul lui, Alejandro Fernandez. Auzind acestea, Cosmin Natanticu, care a simțit deja durerile facerii în emisiunea Power Couple, a îndrăznit să-i dea un sfat.

Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat

Emil Rengle a urcat pe scena iUmor și a încântat juriul cu un număr de excepție. Acesta le-a adus zâmbetul pe buze încă de la primele fraze, însă i-a și uimit când a afirmat că își dorește să rămână însărcinat.

„Sunt într-o relație stabilă cu Alejandro. Și cred că toată lumea știe că îmi doresc să rămân însărcinat cu el”, a spus Emil Regle, moment în care Cosmin Natanticu a dat ochii peste cap.

Juratul emisiunii a trecut deja prin durerile nașterii, la Power Couple, unde a simțit ce simte fiecare femeie atunci când aduce pe lume un copil.

Citește și: Cine este Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle? Tânărul a impresionat antrenorii de la „Vocea României” cu talentul său

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Emil Rengle când le-a spus că este gay: „Pe tata l-am evitat cel mai mult” / Video

„Eu am o întrebare. Eu acum am fost la o emisiune, Power Couple, unde am experimentat durerile nașterii cu niște stimuli puși pe abdomen. Dar, îți garantez că nu vrei. Mi se pare că femeia e mai pregătită și lăsată de la Dumnezeu să suporte treaba asta, decât noi, bărbații”, i-a spus Cosmin Natanticu lui Emil Rengle, la iUmor.

Emil Rengle vrea să se căsătorească cu iubitul lui, Alejandro

La finalul anului trecut, Emil Rengle dezvăluia că el și iubitul său, Alejandro Fernandez, intenționează să se căsătorească și deja își fac planuri în acest sens.

În timp ce Alejandro își dorește ca marele eveniment să aibă loc în Santorini, pe o stâncă, Emil Rengle visează la o nuntă în junglă, fără invitați.

Citește și: Octavia Geamănu, detalii despre relația cu Marian Ionescu și colaborarea cu Direcția 5: ”Este viața care mi se potrivește ca o mănușă” / Exclusiv

Citește și: Ce casă superbă și-a luat Oana Radu! „Cea mai frumoasă pe care o puteam avea vreodată!” Cum arată locuința visurilor artistei

„Eu vreau să fie în Santorini, pe o stâncă, la apus, fiecare invitat ar trebui să poarte alb sau crem, bej”, a dezvăluit Alejandro Fenandez pentru Cancan.

„Dar eu am venit cu ideea să fie în junglă, fără oameni, doar noi doi în natură”, a precizat și Emil Rengle.

Tot atunci, el a spus, în glumă, că își doresc să aibă un copil împreună, pe care să îl poarte în pântece chiar dansatorul român.

„Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?!”, a glumit atunci Rengle.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton