Cum a reacționat Andreea Esca când Alexia Eram și-a cumpărat o mașină de 60.000 de euro: „A fost munca mea”

.

Alexia Eram și-a cumpărat de curând o mașină de lux în valoare de 60.000 de euro, de care se declară a fi încântată. Nu la fel de fericită pare să fi fost de această achiziție și Andreea Esca, mama influenceriței.

După ce a revenit din America Express, iubita lui Mario Fresh și-a îndeplinit visul de a-și lua o mașină mai specială, însă nu a renunțat la cea pe care a condus-o în ultimii ani. Astfel, Alexia a mers și și-a luat un BMV M240i, bolid la care nu orice își permite să viseze.

Alexia Eram și-a luat mașină de 60.000 de euro

Alexia Eram a postat în mediul online imagini cu noua ei mașină, pe care și-a cumpărat-o din propriile sale venituri. Influencerița a câștigat o sumă mare de bani la America Express și are o mulțime de parteneriate în mediul online.

„O altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție”, a afirmat Alexia Eram.

Deși are o mașină nouă, Alexia nu este dispusă să renunță încă la Golf-ul pe care l-a condus în ultimii ani. Aceasta a precizat că așteaptă ca fratele ei, Aris Eram, să își ia permisul pentru a i-o înmâna.

„Nu cred că-l vând. Pentru că e foarte practic, încap foarte multe cutii când am filmări și chestii, nu stau să mă chinui să le bag în cealaltă mașină. N-am probleme, urc cu ea peste tot, pe borduri, gropi, din astea. Și consumă și puțin”, a explicat fiica Andreei Esca pentru Cancan.

Citește și: Alexia Eram a dezvăluit că merge la terapie: „Plâng aproape în fiecare zi”. De ce suferă fiica Andreei Esca

Citește și: Momente de groază pentru Alexia Eram în avion: „Cred că am făcut 10 atacuri de panică”

Citește și: Alexia Eram, adevărul neștiut despre relația cu Mario Fresh. De ce a plecat cu fratele ei la America Express

Citește și: Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit” / Video

Cum a reacționat Andreea Esca după ce fiica ei și-a luat mașină nouă

Deși ea este fericită cu noua ei mașină, Alexia a dezvăluit că mama sa ar fi preferat să rămână la volanul vechiului autoturism.

„Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe Golf. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit”, a precizat Alexia Eram.

Influencerița a precizat că s-a sfătuit cu iubitul ei în momentul în care și-a ales noua mașină.

„Dar nu renunț la Golful meu. Să fie o mașină a lui de weekend?! Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult”, a precizat ea.

Alexia Eram a dezvăluit că fratele ei, Aris, nu a reușit încă să își ia permisul pentru că a fost mai mereu pe drumuri, el studiind în prezent la o facultate din Spania.

Tânăra și-a modificat puțin mașina cea nouă, făcând-o pe placul ei.

„Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!”, a scris ea pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton