Cum a petrecut Monica Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță de Valentine’s Day: „Sunt în faza în care sărbătoresc iubirea”

.

Monica Bîrlădeanu recunoaște că nu dădea prea multă importanță zilei de Valentine’s Day atunci când nu forma un cuplu. Vedeta prefera să rămână acasă în această zi din an și să își schimbe starea cu un film bun. Cu toate astea, lucrurile s-au schimbat de când are o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță.

Anul acesta, de Valentine’s Day, pe 14 februarie, actrița s-a pregătit temeinic și a ieșit la cină cu cel care îi pune acum inima pe jar. Monica Bîrlădeanu a ales să poarte în această zi specială un top spectaculos, într-o culoare la modă, fucsia. Nu au lipsit nici bijuteriile preferate.

Cum a sărbătorit Monica Bîrlădeanu Valentine’s Day

„Am trecut prin diverse faze în legătură cu Valentine’s Day: am ignorat total această zi când nu eram într-un cuplu, am sărbătorit-o în haine de casă uneori, cu un film bun pe Netflix, alteori uitam complet de ea dacă eram plecată prin vreun retreat unde pierdeai noțiunea timpului.

Azi sunt în faza în care onorez orice oportunitate să sărbătoresc iubirea, așa că îmi pun un top spectaculos și bijuteriile favorite doar că să ciocnesc un pahar de vin roșu la o cină în oraș. Am renunțat de mult la roșu pentru fucsia iar piesele cele mai speciale le găsesc mereu în magazine”, mărturisește Monica Bîrlădeanu, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai. Ce rochie a purtat vedeta

Citeşte și: Medana, adevărul despre mariajul cu Alin Oprea. Cu ce îl așteaptă întotdeauna acasă: „Am avut credința că totul va fi bine”

Citeşte și: La 73 de ani, Camelia Mitoșeru se descurcă greu cu banii. Ce sacrificii face: „Nu am vrut să fiu o grijă pentru fiul meu, Mihai”

Citeşte și: Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

Citeşte și: George și Amal Clooney s-au mutat în sudul Franței. Imagini cu fabulosul conac achiziționat de cei doi

Citeşte și: Mihai Leu, cucerit de soție cu un mesaj de suflet: „Iubirea noastră crește și strălucește tot mai puternic”

Cum se menține în formă

Actrița arată tot mai bine de când a început să respecte cu regularitate orele de pilates. iar asta în ciuda programului încărcat. Pe lângă orele de filmare pe care le are pentru serialul Groapa, Monica Bârlădeanu este studentă și la Facultatea de Psihologie.

„De obicei pun pe stories pozele de la sport, în speranța că poate cineva vede și se simte inspirat să facă mișcare – în orice fel poate. Azi dimineață am fost la pilates și lângă mine era o țipă splendidă care venise fix pentru că văzuse postarea mea și s-a simțit motivată să facă asta.

Nu pozez în super motivată și vă mărturisesc că uneori fac pauze și nici nu am chef chiar în fiecare zi de mișcare, însă cheia e să faci și când n-ai chef; sănătatea noastră depinde și de asta, dincolo de felul în care arătăm. Iar în zilele în care n-ai nici tu chef, mergi pe jos: și jumătate de ora de mers la pas contează. Orice contează”, adaugă ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton