„Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriu și a fost super romantic”. Cum a început relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi

.

Oana Matache și Radu Siffredi formează un cuplu de aproximativ un an și se numără printre echipele reality show-ului Power Couple, de la Antena 1. Oana și Radu au vorbit recent despre una dintre primele lor întâlniri.

Oana Matache și Radu Siffredi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, la filmarea unui videoclip, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Nu a fost dragoste la prima vedere, deoarece Oana era căsătorită, iar Radu forma, la rândul lui, un alt cuplu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Matache și Radu Siffredi

„Ne-am intersectat privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic ceva timp, o lună și jumătate, două. Nu am vorbit deloc”, a declarat Radu Siffredi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Oana Matache și fostul ei soț, Răzvan Miheț, s-au separat cândva în 2022. La începutul anului 2023, Oana Matache și Radu Siffredi și-au confirmat relația. Din primul mariaj, Oana are doi copii, o fetiță și un băiețel, Jess și Bogdan. Oana și Răzvan au divorțat în primăvara anului trecut, la notar.

„La un moment dat m-am băgat eu în seamă. I-am zis să-mi dea share pe Instagram că ea are mai mulți followeri. «Poți să mă ajuți și pe mine?» «Da, da, da.» «Și ce mai faci?» La început nu-mi răspundea. Îmi răspundea o dată la două zile”, a mai povestit Radu Siffredi, despre începutul relației cu Oana Matache.

Citește și: Delia, confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: „Ce micuță ești” / Video

Citește și: Cum se menține Oana Matache în formă după două sarcini

Citește și: Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

„Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriul de căței și a fost super romantic”

Cântăreața a adăugat că nu a înțeles, la acea vreme, că Radu încerca să o cunoască mai bine pentru că o plăcea. Tocmai din acest motiv nu a fost atât de deschisă în primele lor conversații. Ulterior, Oana și Radu au ieșit la câteva întâlniri.

„Unul dintre primele noastre date-uri a fost la crematoriul de căței, la cimitirul de animale. Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriul de căței și a fost super romantic”, a povestit Oana Matache.

„Mi s-a părut foarte sexy. A fost inițiativa ei”, a adăugat Radu Siffredi.

„Deloc problematic”, a complet Oana Matache zâmbind.

„Acolo m-am îndrăgostit. Am stat în mașină cu câinele în mașină în cutie, am văzut apusul, a fost foarte drăguț”, a mai spus Radu Siffredi.

Emisiunea Power Couple are premiera luni, 5 februarie, de la ora 20:30, la Antena 1. Filmată în Malta și realizată după un format internațional de succes, Power Couple este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Care sunt cuplurile care participă la Power Couple România

CRBL și Elena

Daiana Anghel și chef Sorin Gonțea

Lino Golden și Delia

Cristi Iacob și Gabriela Iacob

Oana Matache și Radu Siffredi

Cosmin și Eliza Natanticu

Tudor Ionescu și Anamaria

Emi și Mădălina

Roxana Blenche și Cătălin

Descoperă care este marele premiu al reality show-ului și ce le-a determinat pe cuplurile din lista de mai sus să se înscrie!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton