Soțul Adelinei Pestrițu a împlinit 38 de ani. Cu ce se ocupă Virgil Șteblea și cum a început relația lor

.

Soțul Adelinei Pestrițu, Virgil Șteblea, a împlinit 38 de ani pe 13 noiembrie 2023. Adelina și Virgil formează un cuplu de aproximativ șase ani și împreună au o fetiță, Zenaida Maria.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu din 2017 și s-au logodit la începutul anului 2018. În vara aceluiași an s-a născut fiica lor, Zeny, iar anul următor în iulie s-au căsătorit.

Virgil Șteblea a împlinit 38 de ani. „Să trăiești mult și bine alături de noi!”

Adelina Pestrițu își descrie soțul drept un om bun și familist. Între Adelina și Virgil este o diferență de vârstă de doar un an. Virgil a împlinit 38 de ani astăzi, în timp ce Adelina va împlini 37 în câteva luni, pe 2 februarie 2024.

„Furăm puțin startul urărilor care vor începe să curgă de la 00:00 și îi spunem «La Mulți Ani!» celui mai bun și iubit tată și șot! Te iubim! Să trăiești mult și bine alături de noi!”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online. „Vă iubesc!”, a răspuns Virgil.

Adelina și Virgil nu au povestit cum s-au cunoscut, însă timp de 6 luni au vorbit doar la telefon. Despre prima întâlnire, cuplul povestea în trecut că a fost amuzantă. Amândoi timizi din fire, în primele minute au fost tăcuți și și-au zâmbit „fâstâciți”. După câteva minute de tăcere însă, au petrecut nu mai puțin de 6 ore povestind.

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu ca influencer? „Nu fac asta într-o disperare de bani”. De ce refuză unele contracte / Exclusiv

Citește și: Adelina Pestrițu a publicat o fotografie rară cu fiica ei, Zenaida, la serbarea de la grădiniță. „Suntem atât de mândri de tine!”

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 4 ani de căsnicie. „Nu e vorba despre cum să trăiești în perfecțiune” / Video

Cu ce se ocupă soțul Adelinei Pestrițu

Virgil Șteblea a apreciat la Adelina Pestrițu timiditatea, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer. La rândul ei, Adelina a apreciat perseverența lui Virgil, care a avut răbdare să o cucerească. Recent, despre Virgil, Adelina mai spunea că este un om minunat și atent, care o face să se simtă în siguranță și care o completează.

Nu sunt perfecți, dar Adelina spune că, după șase ani de relație, ea și Virgil se cunosc foarte bine și știu să-și respecte limitele.

Virgil Șteblea a locuit mai mulți ani în Germania, unde a pus bazele unei afaceri. În România, în perioada pandemiei, Virgil a demarat un business online cu ceasuri de lux. A inaugurat și un magazin fizic, însă acesta nu a înregistrat rezultate favorabile, motiv pentru care l-a închis.

Virgil Șteblea are mai multe tatuaje, o parte dintre ele dedicate Adelinei. Virgil are portretul Adelinei tatuat pe piept. Amândoi au tatuată aceeași mantră, iar Virgil mai are tatuată data primei lor întâlniri și inițialele Adelinei.

Foto: Instagram/Adelina Pestrițu; Virgil Șteblea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton