Cum a fost Ema Oprișan de la “Insula Iubirii” păcălită de o firmă de curățenie. „Am dat 1.400 lei. Nu mi se pare normal!”

.

Ema Oprișan a povestit în mediul online experiența ei nefericită cu o firmă de curățenie.

Fosta concurentă de la “Insula Iubirii”, care a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 septembrie, s-a mutat cu soțul ei, Răzvan Kovacs și cu primul copil, un băiețel, într-o casă nouă unde era nevoie de curățenie. Ema a apelat la o firmă specializată în așa ceva, la recomandarea unei prietene, dar a avut parte de o surpriză tare neplăcută.

Cum a fost Ema Oprișan de la “Insula Iubirii” păcălită de o firmă de curățenie

„Acum puțin timp până să o aduc pe Luna în casa cea nouă am cerut o recomandare pentru o firmă de curățenie. Îmi doream să o aduc pe Luna într-o casă curată. Aici a locuit cineva înainte, era goală casa, era praf, ușile nu erau șterse, păianjeni în colțuri, pentru că nu a mai fost locuită. Mobila din bucătărie avea niște urme de degete.

Am cerut o recomandare [pentru o firmă] de curățenie. Am acceptat o recomandare de la o tipă care e super drăguță, o cunosc. Au venit oamenii, am acceptat prețul, dar normal că am vrut să negociez. Pentru că în această viață orice se negociază. De la 1.500 de ron, mi-a propus 1.300, le-am dat 1.400 lei. A fost totul ok.

A venit firma, le-am spus ce îmi doresc. Ideea e că mi-au cerut să îi recomand. Acum o să primească o recomandare, nu pozitivă.” – a povestit fosta concurentă de la “Insula Iubirii” pe TikTok.

„Mi-a spus că angajații sunt de vină”

Ema spune că după ce personalul de la firmă au anunțat-o că și-au terminat treaba, ea a avut o mare dezamăgire când a constatat că multe zone din casă erau la fel ca înainte, neatinse de nimeni.

Citeşte şi: Ema Oprișan de la Insula Iubirii, situație traumatizantă în spital: „Ia-ți copilul de unde nu-i” / Video

Citeşte şi: Separați, dar împreună. Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au despărțit la Insula Iubirii, dar acum vor avea un copil

Citeşte și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Ce nume a ales pentru fiica ei și a lui Răzvan Kovacs

Citeşte şi: Cine e Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. Bruneta are un băiețel

„Atunci mi-a spus (n.r. – reprezentanta firmei) că angajații sunt de vină, pentru că nu au curățat cum trebuie. Mie mi se pare normal ca firma pe care tu o angajezi să se asigure de asta, nu să dea vina pe angajații pe care i-a pus să facă curățenia. Am stabilit să vină într-o altă zi să termine ce era de făcut. Am așteptat o altă săptămână să îmi dea un telefon. (…) NU mi-a dat un mesaj să-mi spună că nu mai vine sau să-mi spună să angajez pe altcineva.

@ema.em.nlr Fac parte din categoria oamenilor care au fost buni si educati si am fost luata de proasta 🤦🏾‍♀️ #teapa #emainsulaiubirii #fypシ #recomandari #asanu ♬ sunet original – Ema.Ema

A trebuit să mă mut, să aduc paturile în casă și să fac curat după ea, după o firmă plătită să-mi facă mie curat. I-am dat un mesaj și i-am spus că nu mi se pare normal să mă taxezi cu 1.400 de lei și să nu am nici măcar jumătate din treabă făcută. Ea mi-a spus că sunt harfe de București. Că ea nu-și plătește beznina să vină să-mi termine mie treaba. Mi-a spus că nu găsește în Dex ce înseamnă “zoaie” pe mobile de bucătărie.” – a completat ea.

Ema Oprișan, moment traumatizant după ce a născut

Fostei concurente de la Insula Iubirii i s-a adus, din greșeală, un alt copil imediat după naștere. Când și-a revenit din anestezie, Ema a constatat că bebeșuțul pe care îl ținea în brațe nu era fetița ei.

„Știam că Luna nu are brățărica la mână. Știam că o are în pătuț, chiar dacă toți copiii au brățărica la mână. Și acum este sigilată. Mă uit la copil că are o brățărică roz și m-am gândit că au pus-o ei și când să îl pun la sân, văd acolo un alt nume (…) Ia-ți copilul de unde nu-i (….)

Am văzut multe filme, au auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta, că și-au dat seama că nu este copilul lor decât târziu. Chiar se poate întâmpla”, a povestit Ema Oprișan.

Foto – Instagram / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton