Cum a dat jos Dragoș Pătraru peste 30 de kilograme. Trucul jurnalistului i-a ajutat și pe alții să slăbească

.

Dragoș Pătraru (45 de ani) se numără printre vedetele care au câștigat lupta împotriva kilogramelor nedorite. Realizatorul de televiziune a trecut în ultimii ani prin schimbări fizice notabile, reușind performanța de a da jos peste 30 de kilograme.

Jurnalistul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit deschis despre bătălia sa cu surplusul de kilograme. Când a decis că trebuie să slăbească, Dragoș Pătraru cântărea 122 de kilograme.

Pătraru a dezvăluit că renunțarea la zahăr, carbohidrați și alimentele procesate au avut un mare impact în procesul de slăbire. Jurnalistul a spus că înainte de a se apuca de slăbit, a încercat să înțeleagă procesul de digestie al organsimului și felul în care corpul procesează alimentele și lichidele ingerate. Apoi, totul i s-a părut mai ușor. Jurnalistul a spus că a fost o sursă de inspirație și pentru alte persoane care au avut probleme cu greutatea., iar principiile adoptate de el au avut rezultate și în cazul lor.

Citeşte şi: Reacția vedetelor după ce părintele Calistrat a lovit o enoriașă. Connect-R: „Dacă era mama în locul ei?”

Citeşte şi: Părintele Calistrat, filmat în timp ce lovește o femeie. Scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului / VIDEO

Citeşte şi: Gina Bradea a dezvăluit de ce a fost operată. „Să vă spun ce mi s-a întâmplat!”

Citeşte şi: Care este numele real al lui Theo Rose. Ce scrie în buletinul juratei de la „Vocea României”

Cele mai periculoase produse pentru siluetă sunt, spune Pătraru, cele procesate – de la carne, la făinoase și, implicit, dulciuri.

Covrigii, una dintre gustările preferate ale românilor în drum spre locul de muncă, sunt „un dezastru pentru sănătate”.

Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu. Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă i-a dezvăluit jurnalistul lui Cătălin Măruță.

Despre fresh-urile de fructe, care sunt la mare modă în ultimii ani și în rândul preferințelor românilor, Dragoș Pătraru spune că au „tone de zahăr”. În plus, laptele dulce face și el parte din categoria inamicilor pentru siluetă.

Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr. Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme.

Dragoș Pătraru a renunțat și la carne de câțiva ani și, deși renunțarea la acest aliment a fost mai dificlă, jurnalistul recunoaște că se simte mult mai bine acum, iar analizele sunt mult mai bune.

La carne am renunțat de trei ani, dar nici soția mea și fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine. Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism – a spus acesta – a încheiat Pătraru.

Foto – Facebook

Ultima modificare ianuarie 16, 2024 10:30 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale