Cum a cunoscut-o Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, pe soţia lui, Andreea: „M-am îndrăgostit când am văzut-o. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”

.

Nicolae Stanciu, căpitanul Naţionalei României, a făcut furori în cadrul meciului dintre România şi Ucraina la Euro 2024. Un lider de necontestat, fotbalistul a marcat, ieri, pe 17 iunie 2024, un gol executat superb, fiind catalogat până şi de căpitanul Ucrainei, Taras Stepanenko, cel mai frumos de până acum la Campionatul European de Fotbal. Pe lângă succesul de pe plan profesional, sportivul se bucură de acelaşi lucru şi pe plan personal, având o familie numeroasă şi fericită. Alături de el, în Germania, a fost soţia sa cu care are o frumoasă poveste de dragoste.

Nicolae Stanciu şi soţia sa, Andreea, o frumoasă poveste de dragoste

Nicolae Stanciu, în vârstă de 31 de ani, a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce a marcat primul gol la Campionatul European din 2024. Sportivul a făcut furori pe terenul de fotbal, primind o reverenţă chiar şi din partea căpitanului echipei adverse.

Deşi aspectele profesionale sunt arhicunoscute, Nicolae Stanciu a preferat ca pe cele personale să nu le expună, astfel că nu mulţi sunt cei care cunosc faptul că fotbalistul de 31 de ani este un familist convins.

Îndrăgostit de aceeaşi femeie de mai bine de un deceniu, Nicolae Stanciu şi Andreea Beldean formează un cuplu de când acesta avea 19 ani, iar ea 16 ani. Cei doi şi-au unit destinele în faţa altarului, în urmă cu cinci ani, în iunie 2018. Iar de atunci şi până în prezent au format o familie minunată.

Citeşte şi: Pasiunea ascunsă care îl calmează pe Adrian Mutu după fiecare meci pierdut: „Mă apuca 5 dimineața”

În urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului „Vorba la timp cu Andreea Bogdan”, Nicolae Stanciu a dezvăluit că pentru el a fost dragoste la prima vedere, iar din primul moment a ştiut că şi-a întâlnit sufletul pereche.

„M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, a povestit Nicolae Stanciu în cadrul podcast-ului „Vorbe la timp cu Andreea Bogdan„.

Cum a cerut-o în căsătorie Nicolae Stanciu pe Andreea

După cinci ani de relaţie, căpitanul echipei naţionale a României a cerut-o în căsătorie pe Andreea, într-un cadru romantic, chiar în Paris, oraşul iubirii. Evenimentul a fost împărtăşit cu prietenii lor de pe social media, unde fotbalistul de 31 de ani a publicat o fotografie cu cea cu care a ales să îşi petreacă restul vieţii.

Cei doi s-au casătorit în iunie 2018, în Alba Iulia, iar la doi ani distanţă au avut şi primul copil împreună, urmat de cel de-al doilea, doi ani mai târziu.

Nicolae Stanciu are două fiice cu soţia sa

Cei doi au două fiice împreună. Fetiţa cea mare are 4 ani şi s-a născut la Praga, în noiembrie 2024, în perioada în care Nicolae Stanciu activa la Slavia Praga, iar cea mică are doar doi anişori, în timp ce fotbalistul se afla în China, la Wuhan.

Potrivit informaţiilor oferite de apropiaţii săi, Nicolae Stanciu se implică foarte mult în aspectele care ţin de familia sa şi în creşterea celor două micuţe, chiar dacă îşi dedică foarte mult timp şi vieţii profesionale.

Citeşte şi: Ce mănâncă şi beau românii la meciuri. Tradiţiile şi ritualurile culinare pentru Campionatul European de Fotbal 2024

Nicolae Stanciu, gol executat sublim la Euro 2024

România a câştigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024. Unul dintre cele trei goluri date de Naţionala României a fost executat de Nicolae Stanciu, pe stadionul Allianz Arena dn Muchen, în faţa a 70.000 de oameni, fiind catalogat de Taras Stepanenko, căpitanul Ucrainei drept „cel mai frumos gol de la EURO”.

„Sunt foarte dezamăgit de jocul nostru. România merită această victorie, iar noi trebuie să continuăm. Mai avem două meciuri și trebuie să devenim mai puternici pentru a face diferența.

Uneori, problemele apar în cele mai importante momente. Este exact ceea ce s-a întâmplat astăzi. Am controlat jocul, dar am fost imediat pedepsiți pentru prima greșeală. În astfel de turnee, uneori trebuie să joci doar în fața porții, iar antrenorul ne-a avertizat despre asta înainte de meci.

Aș spune că golul lui Stanciu este cel mai frumos gol de la EURO. A fost o lovitură foarte bună. Dar, ca să fiu sincer, eram foarte sigur că în repriza a doua vom fi mai agresivi, vom marca și vom schimba situația. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat”, a declarat Taras Stepanenko, citat de sport.ua.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton