Cum a cunoscut-o Cătălin Bordea pe actuala iubită. Dezvăluiri despre relaţia lor: „Ştie prin ce am trecut”

.

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de fosta soție, Livia, dar acum pare că și-a regăsit zâmbetul și liniștea alături de Elena Ardeleanu. La scurt timp după ce au fost surprinşi sărutându-se, comediantul a făcut dezvaluiri despre cum s-a cunoscut cu noua femeie din viaţa lui, dar şi în ce stadiul al relaţiei se află.

Cum a cunoscut-o Cătălin Bordea pe noua iubită, Elena Ardeleanu

Cătălin Bordea și Elena Ardeleanu s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, unde au început să comunice prin mesaje nevinovate și discuții amicale. Inițial, nu existau intenții romantice clare, dar umorul și carisma lui Bordea au captat rapid atenția Elenei.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții. Încercam să o fac să râdă, din când în când, și s-a legat o prietenie”, a declarat Bordea într-un interviu exclusiv pentru cancan.ro.

După ce au comunicat online timp de câteva săptămâni, Bordea și Elena au decis să se întâlnească față în față. Bruneta, care locuiește în Dubai, a venit în România pentru a-l întâlni pe comediantul care reușise să-i aducă zâmbetul pe buze prin intermediul mesajelor. Juratul „iUmor” a așteptat-o la aeroport, iar momentul revederii a fost unul foarte tandru, fiind surprins de paparazzii Cancan.ro.

Citeşte şi: Cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Au fost surprinși în timp ce se sărutau

Citeşte şi: „Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”. Decizia luată de Cătălin Bordea după înmormântarea mamei

Ce părere are Cătălin Bordea de Elena Ardeleanu

Chiar dacă relația lor este încă la început, Cătălin Bordea a vorbit cu multă apreciere despre Elena. Comediantul a mărturisit că apreciază şi faptul că bruneta este concentrată pe cariera ei și are planuri mari pentru viitor, pe care deja le pune în aplicare.

„Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal, dar chiar așa este”, a spus Cătălin Bordea pentru sursa menţionată anterior.

Totodată, unul dintre aspectele care îi oferă lui Cătălin Bordea încredere în noua sa relație este lipsa de presiune. Iar asta pentru că Elena Ardeleanu cunoaște trecutul dificil al acestuia, inclusiv trădarea fostei soții și a celui mai bun prieten al său, Spike. Aceasta nu a lăsat aceste detalii să afecteze relația lor, ci dimpotrivă, a fost alături de el și l-a susținut.

„Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent”, a mai spus Cătălin Bordea pentru sursa menţionată anterior.

Citeşte şi: Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au despărțit? „Rămânem prieteni”

Cătălin Bordea, trădat de fosta soţie şi de cel mai bun prieten

Povestea de iubire a lui Cătălin Bordea a fost marcată de o trădare profund dureroasă din partea fostei soții, Livia. Aceasta a fost o perioadă extrem de dificilă pentru comediant, care a trebuit să facă față nu doar unei despărțiri, ci și unei trădări din partea persoanei în care avea cea mai mare încredere. Livia, femeia alături de care credea că va petrece restul vieții, a fost implicată într-o relație extraconjugală cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bordea, Spike.

Descoperirea acestei trădări a avut un impact devastator asupra lui Cătălin Bordea. Nu doar că și-a pierdut soția, dar și încrederea în prietenul său apropiat. Trădarea din partea Liviei a fost cu atât mai dureroasă cu cât a fost complet neașteptată și a venit într-un moment în care Cătălin Bordea credea că mariajul lor este solid și fericit.

Sursa foto: Facebook, Cancan.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton