Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan. Dezvăluirile făcute de artistă: „Apoi am început să vorbim”

.

Andreea Bălan (39 ani) și Victor Cornea (29 ani) formează unul dintre cele mai noi și totuși cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de câteva luni, însă relația lor pare să fie tot mai serioasă, întrucât artista i l-a prezentat deja pe tenismen fetelor ei, Ella și Clara.

Dacă până acum nu a dat foarte multe detalii despre relația lor, invitată în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, Andreea a povestit cum a reușit Victor să o cucerească.

Andreea Bălan a dezvăluit cum a cucerit-o Victor Cornea

Și-a confirmat relația cu sportivul chiar de ziua ei de naștere, moment în care a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare în brațele lui. Iar de atunci, Andreea Bălan pare mai fericită ca oricând.

Deși distribuie des fotografii sau clipuri video pe Instagram cu iubitul ei, artista nu a dat foarte multe detalii cu privire la relația lor. Însă, luni seară, Andreea a decis că este momentul să spună întregii lumi cum a reușit Victor Cornea să o cucerească, cu toate că nu se văzuseră niciodată față în față.

Potrivit cântăreței, totul a început cu un clip în care ea vorbea despre spiritualitate și pe care l-a postat pe pagina ei de Instagram. Se pare că acest filmuleț a apărut în feed-ul tenismenului, iar acela a fost momentul în care el i-a trimis un mesaj.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, pe zi ce trece mai îndrăgostiți! Ce declarație i-a făcut sportivul solistei

Citește și: Cât costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Ce sacrificii a făcut solista pentru situația financiară din prezent / Video

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială». Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează”, a povestit Andreea Bălan în emisiunea lui Capatos, potrivit Cancan.

„Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a mai spus ea.

De ce a ales Andreea să rămână singură după divorțul de George Burcea

Andreea Bălan a mărturisit că după divorțul de George Burcea a ales să nu se mai implice în relații lungi și serioase pentur că avea nevoie de timp pentru ea. Artista spune că întotdeauna a avut relații lungi și niciodată nu a avut ocazia să petreacă timp doar cu ea.

„În ultimii doi ani am ales să fiu singură pentru că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Victor Cornea, primele declarații despre relația cu Andreea Bălan: „E o conexiune divină”

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”. Ce s-a întâmplat când a fost la ei acasă

De asemenea, în urmă cu câteva luni, artista mărturisea că în momentul în care va simți că bărbatul de lângă ea este serios, atunci îl va prezenta fetițelor ei.

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv? La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele! Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, declara Andreea Bălan în podcastul „Vin de-o poveste” realizat de Radu Țibulcă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton