Cum a arătat valsul mirilor la nunta lui Andrei Rotaru cu Cristina, concurenţii de la „Insula Iubirii”. Imagini uluitoare: „Şi-a aruncat mireasa ca pe un sac de cartofi”

.

Valsul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru a fost un moment memorabil, dar nu în sensul clasic al cuvântului. Cei doi, care au devenit cunoscuți publicului român prin participarea la emisiuni televizate, precum „Mireasă pentru fiul meu” și „Insula Iubirii”, au avut parte de o nuntă presărată cu tensiuni și situații inedite. În timp ce relația lor s-a dezvoltat sub ochii telespectatorilor, momentul nunții lor a adus la suprafață o coregrafie a dansului mirilor care a șocat audiența și a devenit virală pe internet.

Cum a arătat valsul mirilor la nunta lui Andrei Rotaru cu Cristina de la „Insula Iubirii”

În 2017, la trei ani după căsătoria civilă, Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au decis să își unească destinele și religios, de data aceasta într-o altă emisiune televizată – „Nuntă cu scântei”. Conceptul show-ului a fost provocator: toate pregătirile pentru nuntă au fost încredințate soacrei, ceea ce a creat o serie de tensiuni și neliniști pentru miri, în special pentru Cristina.

Tânăra a declarat la momentul respectiv că s-a simțit ca într-un „coșmar”, iar incertitudinea legată de ziua cea mare a atins cote maxime. Deși au avut momente de îndoială și au fost la un pas de a anula evenimentul, cei doi au decis să meargă mai departe, iar nunta a avut loc.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

Citeşte şi: Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

Nu mai am nimic de zis, a rămas că nunta este în mâinile ei. Ea are ultimul cuvânt de spus. Eu degeaba îmi dau cu părerea. Simt că trăiesc cel mai negru coșmar al vieții mele! Sunt într-o situație critică. Cea mai urâtă situație din viața mea! Mai este o zi până la nuntă și eu nu știu dacă o voi face și-mi voi onora promisiunile?”, spunea cu dezamăgire Cristina Rotaru, potrivit cancan.ro.

Valsul mirilor, un moment care ar fi trebuit să fie punctul culminant al serii, a devenit însă o sursă de comentarii și ironii. În euforia momentului, Andrei Rotaru a executat o serie de mișcări neașteptate, care au transformat dansul într-un adevărat spectacol de forță.

La un moment dat, Cristina a fost aproape să fie doborâtă de mișcările energice ale soțului său, provocând reacții de uimire și îngrijorare din partea invitaților. Comentariile acide din partea internauților nu au întârziat să apară, mulți fiind de părere că gesturile lui Andrei au fost mai degrabă demonstrative decât romantice.

 Şi-a aruncat mireasa ca pe un sac de cartofi”/ „În timpul dansului pierduse conexiunea cu el”/ „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”/ „Dacă ăsta o fi dansul, nu mă mai mărit”/ „A vrut sa faca wrestling?”/ „Era un dans din multă iubire!!”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ironice ale internauților.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

După ce imaginile de la nuntă au devenit virale la momentul acela, Andrei Rotaru a încercat să justifice gesturile sale, declarând că dansul a fost influențat de starea sa emoțională și de adrenalina momentului.

În mod obișnuit, Cristina cântărește 53 de kilograme, dar azi cred că avea peste 80”, a spus Andrei de la „Insula Iubirii” într-o tentativă de a-și explica excesul de energie, potrivit sursei menţionate anterior. Deși dansul a stârnit amuzament și critici, el a rămas un moment emblematic al nunții lor, care a atras atenția asupra relației lor tumultoase.

Andrei de la „Insula Iubirii” a căzut în ispită şi a trădat-o pe Cristina, soţia lui

La șapte ani de la acel dans memorabil, Andrei Rotaru și Cristina au decis să își testeze relația în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, un reality-show cunoscut pentru provocările extreme la care sunt supuse cuplurile participante. Deși au intrat în competiție cu gândul de a-și întări legătura, Andrei Rotaru a căzut rapid în fața ispitei Diandra, o tânără care a reușit să îi câștige inima chiar din primele zile.

Concurentul de la „Insula Iubirii” a recunoscut în fața camerelor că nu se mai simțea conectat cu Cristina, și că relația cu Diandra îi oferea ceea ce el considera a fi o „conexiune adevărată”.

Declarațiile sale au fost devastatoare pentru Cristina, care a fost nevoită să se confrunte cu realitatea trădării soțului său.

Cristina nu mi-a greșit cu nimic… dar lipsește esența”, a spus Andrei Rotaru, în cadrul testimonialului oferit la emisiunea de pe Antena 1, sugerând că relația lor a devenit lipsită de emoție și pasiune. Cu toate acestea, el a recunoscut că își dorea să găsească fericirea, chiar dacă asta însemna să își pună în pericol căsnicia.

Cristina de la „Insula Iubirii” şi ispita Diandra, confruntare de gradul zero

Unul dintre cele mai intense momente din „Insula Iubirii” a fost confruntarea dintre Cristina și Diandra. Această întâlnire a evidențiat tensiunile și suferința acumulată de-a lungul anilor de căsnicie. Deși Cristina a încercat să rămână calmă și rațională, durerea trădării a fost evidentă, iar dialogul dintre cele două femei a fost plin de acuzații și reproșuri.

În prezent, după terminarea filmărilor, relația dintre Andrei Rotaru și Cristina pare că ar fi revenit la „normal”. Mai precis, cei doi au fost surprinşi în timp ce plecau în vacanţă împreună, în ciuda faptului că la TV rulează imagini cu infidelitatea concurentului.

Sursa foto: Instagram, Capturi Video/ Sursa video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton