Cum a arătat petrecerea burlăcițelor organizată de Iustina de la „Insula Iubirii”. De ce Maria a fost dată la o parte de la eveniment

.

Petrecerea burlăcițelor este, fără îndoială, unul dintre acele momente speciale din viața oricărei viitoare mirese, iar Iustina de la „Insula Iubirii” nu a făcut excepție. Cu doar câteva luni înainte de căsătoria cu Cornel, evenimentul a devenit unul memorabil, la care distracția și prieteniile strânse în timpul emisiunii au fost în centrul atenției. Cu toate acestea, absența Mariei, o altă fostă concurentă de pe „Insula Iubirii”, a ridicat multe întrebări. Să vedem cum s-a desfășurat petrecerea și de ce Maria nu a fost prezentă.

Imagini de la petrecerea organizată de Iustina Loghin

Iustina Loghin și Cornel Luchian au spus „Da” în urmă cu aproape trei luni, pe 9 iunie 2024, într-un cadru de vis, având alături prieteni apropiați și câțiva dintre foștii concurenți și ispite de pe „Insula Iubirii”. Iustina, cunoscută pentru spiritul ei energic și pozitiv, a transformat și petrecerea burlăcițelor într-un eveniment de neuitat, unde distracția a fost la ordinea zilei.

Un element cheie al petrecerii a fost prezența Cristinei Rotaru, una dintre cele mai apropiate prietene ale Iustinei din timpul emisiunii de pe Antena 1. Cristina a fost, de altfel, și cea care a imortalizat câteva momente speciale ale serii, postând imagini și mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Câţi bani are, de fapt, Cornel de la „Insula Iubirii”. Totul despre afacerea pe care o deține soțul Iustinei Loghin

Citeşte şi: Iustina şi Cornel de la „Insula Iubirii”, în vacanţă cu Claudiu şi Simona. Cele două concurente nu se aveau la inimă în timpul emisiunii de la Antena 1

Într-o postare plină de afecțiune, Cristina i-a mulțumit Iustinei pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună, inclusiv în acele perioade mai dificile.

Ești minunată. Mulțumesc Domnului că faci parte dintr-un capitol marcant din viața mea. Nu ar fi fost la fel fără tine”, a scris Cristina pe Instagram.

La petrecerea burlăcițelor, Iustina de la „Insula Iubirii” a fost, așa cum era de așteptat, în centrul atenției. Îmbrăcată într-o ținută chic, și cu zâmbetul pe buze, ea s-a distrat pe cinste alături de prietenele sale. Evenimentul a fost presărat cu muzică bună, momente de neuitat și o atmosferă care a reflectat perfect spiritul viitoarei mirese. Fiecare invitată a contribuit la energia pozitivă a serii, iar petrecerea a fost descrisă de toți participanții ca fiind una de top.

De ce Maria Covasa nu a fost prezentă la eveniment

La petrecerea burlăcițelor organizată de Iustina Loghin au fost prezente colegele de la „Insula Iubirii”. Simona Butura, Cristina Rotaru și Daiana Prodan s-au alăturat evenimentului, susținând-o pe Iustina în aceste momente speciale.

Totuși, ceea ce a atras atenția tuturor a fost absența Mariei Covasa, una dintre figurile centrale din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Deși a fost invitată, Maria nu a fost prezentă nici la petrecerea burlăcițelor, nici la nunta Iustinei și a lui Cornel. Această absență a ridicat multe speculații în rândul fanilor emisiunii, mai ales având în vedere relația tensionată pe care o avea cu unii dintre participanți.

Potrivit mărturisirilor făcute de Simona pe contul ei de socializare, Maria și-ar fi dorit să participe la petrecere, dar a decis să nu meargă din motive personale. În mod specific, prezența fostului ei iubit și a ispitei Mădălina au fost factorii care au contribuit la această decizie. Relația complicată dintre Maria și Dany Boy, fostul ei partener, precum și tensiunile care au apărut între ea și Mădălina în timpul filmărilor, au făcut ca Maria să se simtă inconfortabil la gândul de a participa la eveniment.

În ceea ce privește nunta Iustinei și a lui Cornel, Maria ar fi trebuit să fie prezentă, însă nu a mai ajuns din motive personale, după cum a menționat Simona într-o postare pe Instagram. Deși nu a oferit detalii suplimentare, este clar că decizia a fost una care a venit din dorința de a evita orice confruntare neplăcută.

Cum arată acum viaţa Iustinei de la „Insula Iubirii”

După „Insula Iubirii”, vieţile amoroase ale Iustinei şi a lui Cornel au luat o întorsătură neaşteptată, trăind o perioadă de fericire intensă, în special după vestea că vor deveni părinți. Într-o serie de imagini recente, Iustina a fost surprinsă la plajă alături de Cornel și cei patru copii ai săi, purtând cu mândrie burtica de gravidă. Se pare că fosta concurentă era însărcinată încă din timpul filmărilor, dar a păstrat secretul până când a fost sigură că sarcina decurge bine.

Sursa foto: Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton