Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman. Imagini din toiul petrecerii / Foto&Video

.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus un mare „DA”, duminică, pe 2 iunie, într-o ceremonie de basm, urmată de o petrecere memorabilă care a captivat inimile tuturor invitaților. Evenimentul a avut loc într-o seră în inima pădurii, locaţie decorată cu flori și lumini romantice, creând o atmosferă magică, perfectă pentru un astfel de eveniment. La petrecere, actrița s-a schimbat în cea de-a doua rochie de mireasă, ţinută care i-a flatat silueta şi în care s-a distrat de minune, după cum arată şi imaginile de mai jos.

Imagini din toiul petrecerii de la nunta Oanei Moşneagu cu Vlad Gherman

Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au avut o nuntă de vis! La aproape două luni de la cununia civilă, actorii şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc în aceeaşi locaţie unde s-au căsătorit şi Gina Pistol şi Smiley, în urmă cu un an.

Atmosfera petrecerii lor a fost una de basm, încărcată de emoții și bucurie. Muzica live a acompaniat întreaga seară, cu piese romantice și dansuri până târziu în noapte. Oana și Vlad au avut parte de momente speciale alături de familie și prieteni, de la primul dans, la toasturile emoționante, până la fel şi fel de surprize ce au derulat de-a lungul întregii nopţi.

Decorurile au fost deosebit de elegante, cu aranjamente florale impresionante și o paletă de culori delicate. Lumânările și luminile strălucitoare au completat ambianța de poveste, transformând locul într-un adevărat tărâm al iubirii, invitaţii prezenţi la eveniment fiind încântate de fiecare detaliu.

Citeşte şi: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios. Decor de basm, într-o locație de vis, la nunta actorilor / Galerie foto

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu a fost cu adevărat strălucitoare în cea de-a doua rochie de mireasă, pe care a ales să o poarte la petrecerea de nuntă cu Vlad Gherman. Dintr-un material fluid şi uşor, cu o croială elegantă şi cu un design care a îmbinat tradiţionalul cu modernul, vedeta a făcut o adevărată declaraţie de stil cu cea de-a doua opţiune vestimentară.

Citeşte şi: Terapia de cuplu, lipiciul din relația dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Ne-a ținut împreună și ne-a dat speranță” / Exclusiv

Citeşte şi: Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinți: „Ne gândim cu atâta bucurie încât nu pot să mă abțin” / Exclusiv

Partea superioară a rochiei a avut un decolteu în formă de inimă, care a pus în valoare gâtul şi umerii vedetei. Bretelele căzute au adăugat un aer romantic şi delicat, completând armonios designul general al rochiei. Cât despre accesorizare, Oana Moşneagu a optat pentru un colier statement, care a adus un plus de eleganţă şi strălucire întregii ţinute.

Atât prima, cât şi cea de-a doua rochie de mireasă, au reflectat perfect stilul sofisticat, dar în acelaşi timp, simplu, al Oanei Moşneagu. Cea de-a doua alegere vestimentară i-a oferit libertatea de a se mişca şi de a dansa confortabil pe durata întregii petreceri, după cum a declarat chiar proaspăta mireasă că s-a întâmplat.

Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumina presărată de căldură unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcati în culori vii sau pastelate să “dănțuie” până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost”, a declarat emotionată Oana Moșneagu.

În asentimentul actriţei a fost şi proaspătul ei soţ, Vlad Gherman, care a declarat că nunta a ieşit exact aşa cum şi-au imaginat-o. Lângă ei s-au aflat cele mai dragi persoane lor, iar atmosfera a fost una de vis atât graţie locaţiei, cât şi muzicii lor preferate.

Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastra preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”, a declarat și mirele Vlad Gherman.

Cum a arătat prima rochie de mireasă a Oanei Moşneagu

Prima rochie de mireasă a fost purtată de Oana Moşneagu la ceremonia religioasă, astfel că actriţa a optat pentru o ţinută mai clasică, dar care a atras privirile tuturor. Rochia a fost realizată dintr-un material satinat, care a oferit un aspect strălucitor şi elegant. Cu o croială clasică şi cu o fustă amplă și structurată, ţinuta a fost definită de rafinament.

Atât prima rochie, cât şi cea de-a doua au avut un decolteu elegant în formă de inimă şi bretele căzute, diferenţa fiind făcută de stilul mai formal şi mai structural al primei ţinute. Datorită simplităţii şi eleganţei date de materialul şi croiala primei rochii, nu a fost nevoie de accesorizare, singurul element adăugat fiind un voal lung, pentru un plus de tradiție și eleganță.

Cum a arătat tortul de la nunta Oanei Moşneagu cu Vlad Gherman

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman. Imagini din toiul petrecerii / Foto&Video
Tortul de la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman

Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au avut nunta pe care şi-au dorit-o din toate punctele de vedere. Pe lângă locaţia de basm, cu ţinute parcă scoase din poveste, cei doi îndrăgostiţi au avut parte şi de un tort spectaculos – un desert creat special pentru celebrarea evenimentului special din viaţa lor.

Sursă foto: Instagram şi Photogenica 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton