Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Imagini spectaculoase de la eveniment

.

Ianca Simion (20 ani) a participat la nunta tatălui ei, Răzvan Simion (43 ani), cu Daliana Răducan (33 ani). Prezentatorul de la „Neatza” s-a însurat în acest weekend, în cadrul unei ceremonii discrete. De la eveniment nu au lipsit Dani Oțil și soția acestuia, Gabriela Prisăcariu Oțil.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, într-o rochie superbă la nunta tatălui ei

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, iar la eveniment au participat familiile lor, precum și prieteni dragi. De la nuntă nu putea lipsi fiica prezentatorului de televiziune, Ianca Simion, care a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie neagră, cu petre aplicate în zona bretelelor și în partea din față.

Tânăra a optat pentru un make-up simplu și o coafură lejeră, potrivit imaginilor publicate de aceasta pe Instagram.

Ianca nu a apărut singură la nunta lui Răzvan Simion, ci însoțită de iubitul ei. Cei doi s-au fotografiat în timp ce ciocneau un pahar de șampanie.

Fiica lui Răzvan Simion nu a ratat ocazia de a face o fotografie și cu tatăl ei, în una din cele mai importante zile din viața lui. În imagine, cei doi se îmbrățișează și zâmbesc fericiți.

De asemenea, Răzvan a publicat pe InstaStory o imagine și cu fiul lui, Tudor, care se ține departe de luminile reflectoarelor. Adolescentul în vârstă de 15 ani a îmbrăcat un costum negru și și-a pus un papion în aceeași nuanță și a mers la nunta tatălui său.

„My best man (n.r cavalerul meu de onoare)”, a scris matinalul în mediul online, alături de imaginea în care apare cu Tudor.

Citește și: Alimentul la care Răzvan Simion a renunțat pentru a se menține în formă: „Sevrajul a fost mai tare”

Citește și: Cum a rezistat prietenia dintre Dani Oțil și Răzvan Simion în ultimii 16 ani de „Neatza”: „Ne ținem de două principii” / Exclusiv

Citește și: Ce semnifică florile din buchetul ales de Ana Maria Pop la nunta cu Daniel Pavel. Interviu exclusiv cu soția prezentatorului Survivor

Citește și: Fiul lui Daniel Pavel, marele absent de la nunta prezentatorului cu Ana Maria Pop. Interviu exclusiv cu „domnul Dan” după ce a spus DA: „Am început să plâng”

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, în cadrul unei ceremonii desfășurate discret, la care au invitat doar cele mai apropiate persoane.

Deși au mai vorbit în trecut despre nuntă, aceștia nu au spus niciodată care este data la care va avea loc, astfel că și-au luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare în momentul în care au făcut publice imagini de la nuntă și au anunțat că au devenit soț și soție.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana Răducan pe pagina sa de Instagram, după ce s-a căsătorit cu Răzvan Simion.

La cununia religioasă, Daliana, soția lui Răzvan Simion, a ales să poarte o rochie  din dantelă cu un voal tip capă, în timp ce prezentatorul de la Neatza a optat pentru un smoking negru, clasic.

Răzvan Simion a divorțat în 2015. Prezentatorul TV are doi copii

Răzvan Simion a mai fost căsătorit în trecut cu Diana Simion, de care a divorțat în anul 2015, după aproape 15 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, pe Ianca și pe Tudor Ștefan.

După divorț, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a avut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble, de care s-a despărțit în urmă cu patru ani. După separarea de artistă, Răzvan Simion și-a început povestea de iubire cu Daliana Răducan, o tânără arhitectă și designer de interior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a apărut Ianca la nunta tatălui său, precum și imagini cu Daliana Răducan și Răzvan Simion în ziua cea mare

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton