Cum a apărut Adam Sandler cu soția și fiica la un eveniment. Detaliul care a atras atenția

.

Adam Sandler a apărut cu “fetele lui” la un eveniment de gală și a fost tot un zâmbet. Mai în formă ca niciodată, starul a venit la lansarea filmului „The Out-Laws” cu soția, Jackie, și cu fiica, care are toate șansele să îi calce pe urme.

Au fost toate privirile pe ea, dar s-a descurcat de minune. Fata lui Adam Sandler, Sunny, în vârstă de 14 ani, și-a coordonat ținuta cu cea a tatălui ei, pe covorul roșu, la premiera din Los Angeles a noului său film, „The Out-Laws”, care a avut loc luni seară.

Așa tată, așa fiică

Adolescenta și-a făcut apariția într-o rochie din mătase, Reformation, de 298 de dolari, cu un imprimeu alb-albastru, și sandale argintii. Ea a purtat un machiaj natural, care îi punea foarte bine în valoare trăsăturile.

Starul din „Murder Myster 2”, în vârstă de 56 de ani, a adoptat o ținută vestimentară în ton cu cea a fiicei sale. Actorul a purtat o cămașă cu imprimeu tropical, din aceeași paletă de culori, dar a optat pentru pantaloni și pantofi sport.

Citeşte și: Adam Sandler a apărut neinvitat la o nuntă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți FOTO

Citeşte și: Sărutul care l-a făcut celebru pe Julian Sands. Moartea învăluită în mister a actorului

Citeşte și: Adam Sandler a fost atacat de un ghepard: „Se pare că nu i-a plăcut de mine! VIDEO

Jackie Sandler, sexy și la 48 de ani

La eveniment a participat și soția lui Sandler, Jackie Sandler, în vârstă de 48 de ani, care a optat pentru o ținută clasică, o rochie scurtă crem și un blazer asortat. Ea și accesorizat ținuta cu un clutch Bottega Veneta.

Citeşte și: Cei mai buni actori în roluri de tăntălăi

Citeşte și: Pierce Brosnan, apariție de senzație la un eveniment alături de băieții pe care îi are cu Keely Shaye Smith

Citeşte și: Drama din viața lui Andrei Aradits. A ajuns la casa de copii după divorțul părinților: „Îmi aduc aminte cu furie” / Video

Adam Sandler, mândru de familia lui

Sunny a făcut mai multe poze cu părinții ei și a părut tot timpul entuziasmată de evenimentul la care participa.

Filmul a fost produs de compania de producție a lui Adam, Happy Madison, și îi are în distribuție pe Dobrev, Adam DeVine, Pierce Brosnan și Ellen Barkin.
Adam Sandler și Jackie sunt căsătoriți din 2003. „The Out-Laws” va fi difuzat pe Netflix pe 7 iulie.

Sandler s-a operat la șold

În toamnă, actorul și-a uimit fanii după ce a fost văzut plimbându-se prin Los Angeles cu ajutorul unui baston.

Adam Sandler a fost surprins pe străzile din Los, alături de soția sa, așa cum nu mai apăruse niciodată. Actorul se folosea de un baston pentru a se deplasa. Atunci suferise o  intervenție chirurgicală la șold. Starul în vârstă de 56 de ani a avut probleme pe platourile de filmare. Potrivit informațiilor, totul s-a întâmplat în timp ce practica baschet. Sandler juca rolul unui cercetaș din Philadelphia care visează să fie antrenor NBA.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton