Cum a ajuns Lidia Fecioru de la coafeză la bioenergoterapeut. Ce vârstă are și cum se înțelege cu copiii ei

.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. S-a specializat în domeniul exoteric și bioenergii și a moderat mai multe emisiuni de-a lungul anilor. Pe lângă cariera sa de succes, Lidia Fecioru se mândrește și cu o familie frumoasă.

Lidia Fecioru are trei căsnicii eșuate, însă se bucură de copiii ei și de familiile pe care aceștia și le-au întemeiat. În prezent este implicată într-o altă relație, însă nu a ajuns în fața altarului cu iubitul ei.

Cine este Lidia Fecioru și ce vârstă are

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, expertă în domeniul ezoteric și bioenergii. Până a ajunge aici, ea a experimentat mai multe domenii cu activități diferite. A fost coafeză, bibliotecară, secretară de editură și apoi medic legist pentru ca, într-un final, să ia calea astrologiei.

Potrivit bzi, Lidia Fecioru s-a născut anul 1962, în satul Orhei din Republica Moldova. Astfel, anul acesta ea va împlini vârsta de 62 de ani. Provenind dintr-o familie de țărani fără prea mari posibilități, ea a urmat cursurile unei școli profesionale și a devenit coafeză.

Originară din Republica Moldova, Lidia s-a îndrăgostit în adolescență de cel care la vârsta de 18 ani i-a devenit și soț. Însă căsnicia s-a încheiat rapid, la doar o lună din momentul în care au pășit în fața ofițerului Stării Civile.

Aceasta a povestit, la un moment dat, că totul s-a terminat în momentul în care o altă femeie i-a spus că este însărcinată cu soțul ei. La rândul ei, Lidia Fecioru a rămas însărcinată cu primul ei copil, un băiat.

Dorind să evolueze, Lidia Fecioru a urmat cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență și a absolvit ulterior Facultatea de Regie – Teatru – Film, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru lumea artistică și pentru explorarea subtilităților umane.

Citește și: Lidia Fecioru, la divorț după ce a fost jignită de soț: „Mi-a zis că arăt ca o… . Am dat jos 30 de kilograme”

Citește și: Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele

Mai târziu, ea și-a urmat pasiunea pentru medicină și a absolvit Facultatea de Medicină la Chișinău, unde și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în domeniul sănătății. Cu toate acestea, destinul său a luat o altă turnură în anul 1991, când a decis să se mute în România, stabilindu-se inițial în Iași și apoi la București.

Câți copii are Lidia Fecioru

Celebrul astrolog are doi băieți, din primele două căsnicii. După ce a divorțat de primul ei soț, Lidia Fecioru și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Însă nici această căsnicie nu a decurs așa cum ea spera și au ajuns la divorț. Lidia Fecioru a rămas cu cel mai de preț lucru: un al doilea fiu.

Astrologul a mărturisit că a rămas în relații bune cu primii ei soți, povestind, la un moment dat, că cel care a cucerit-o în adolescență a vizitat-o, la 18 de ani de la divorț.

„Am avut o întâlnire cu fostul meu soț, după 18 ani. A venit să-și vadă nepoții. Îi mulțumesc pe calea aceasta pentru că a venit să-i vadă. Revederea a fost frumoasă. Îmi place să rămânem prieteni. Există viață după divorț. Am stat o zi de vorbă, ne-am amintit de lucrurile frumoase, de ce nebunii trăiam în tinerețe”, a povestit Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Care este dieta cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kg în timp record

Citește și: Nicu Covaci, îngenuncheat de o afecțiune necunoscută: „Iau 20 de pastile dimineața, 3 la prânz și încă 12 seara”

În anul 2022, aceasta a devenit soacră mare, când unul dintre băieții ei s-a căsătorit într-un cadru de poveste, la Pitești. Cel de-al doilea băiat și-a găsit și el partenera ideală, însă aceștia ar fi ales să își trăiască povestea de iubire fără acte.

Lidia Fecioru a încheiat cea de-a treia căsnicie din cauza jignirilor la care era supusă de cel care îi era soț. La vremea respectivă, astrologul se lupta cu kilogramele în plus, iar acesta îi făcea zilnic diferite reproșuri.

Întâmplarea care a marcat-o

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru și-a amintit despre o întâmplare ce a avut loc la Chișinău, înainte de a se muta în România.

„Plecam de la Chișinău, eram cu sora mea și fetiţa ei care era mică. Era pe 2 mai, imediat după Paşte. Stăteam într-un părculeţ în faţa gării, mai aveam vreo 5 ore până la tren, şi îi spun lui soră-mea: simt că trebuie să fac un bine, dar nu știu ce. Am văzut o bătrânică plângând şi m-am dus la ea: „Te pot ajuta cu ceva?”. Nu era asta. … Mă tot învârteam pe acolo şi la un moment dat m-am dus să cumpăr apă. Şi deodată îl văd. Mă duc țintă la un domn care era la costum, la cravată, cu un diplomat lângă el, citea un ziar. Şi mă duc și-l trag așa, de ziar, și zic: vă e foame? El ridică capul spre mine şi zice da”, a povestit Lidia Fecioru despre întâmplarea petrecută în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Atunci, Lidia Fecioru l-a luat cu ea și i-a dat să mănânce și să bea apă și i-a oferit ultimii bani pe care îi mai avea.

Nu l-am întrebat nici cine e, nici ce, nici de ce îi e foame, nici de ce nu îi e foame. Am simțit că asta trebuie să fac. Toți banii moldovenești care-i aveam în buzunar i-am scos și i-am dat, pentru că nu mai aveam nevoie de ei, că plecam, nu mai cumpărăm nimic pe lei moldovenești. Şi m-am simţit împăcată, cu sufletul liniștit, parcă îmi luasem un pietroi de pe inimă. Drept mulţumire mi-a scris o poezie pe o agendă”, a continuat ea.

A doua zi, Lidia Fecioru a primit o veste mare, pe care o aștepta cu nerăbdare.

Şi a doua zi de dimineaţă, când am ajuns la Bucureşti a venit vestea cea mare: primisem repartiţie pentru apartament. Tare mult îmi dorisem asta, să îmi pot aduce copiii. Ţinusem postul de dinaintea Paştelui, mergeam la Biserică la Sfântul Mina, joia şi vinerea la slujbe şi aprindeam lumânări, ca să se împlinească. Şi am fost chiar în utimul lot de case care s-au mai dat pentru repatriaţi”, a mai spus astrologul.

Bărbatul care i-a scris poezia s-a semnat și a lăsat și un număr de telefon. Însă, în momentul în care a sunat la acel număr, i s-a spus că nu a existat niciodată nicio persoană cu acel nume acolo.

„Ce s-a întâmplat, mă întreb. A fost o încercare, posibil, să vadă Dumnzeu cum reacționăm”, a conluzionat Lidia Fecioru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lidia Fecioru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton