Cum a ajuns Daniel Nuță, protagonistul serialului “Groapa”, să prindă un infractor. „Am râs mult după eveniment” / Exclusiv

.

Pentru Daniel Nuță, protagonistul serialului “Groapa” de la Pro TV, 2023 a fost un an plin ochi, cu multe realizări, provocări și momente de neuitat.

În exclusivitate pentru Unica, actorul ne-a dezvăluit ce amintire îl leagă cel mai mult de perioada sărbătorilor de iarnă, dar și are sunt planurile sale pentru acest sfârșit de an.

„Am început anul cu multe, multe aprecieri după lansarea serialului de pe Netflix”

Cu prilejul acestui mini-interiviu, Daniel Nuță ne-a povestit și o întâmplăre inedită din acest an, când a sărit în ajutorul unor polițiști pentru a-i ajuta să prindă un infractor.

Cum te prinde finalul de an, ce planuri ai pentru sărbători?

A fost un an foarte plin, tumultuous. Și îmi doresc doar să mă odihnesc, să nu mai am o oră la care

TREBUIE să mă trezesc și să închid telefonul. O să fiu plecat din țară de dinainte de Crăciun și mă întorc la început de Ianuarie, deci încă un motiv în plus să nu mai răspund la telefon.

Ce parfum are Crăciunul tău? Și care este prima amintire care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă?

Cozonacii bunicii mele care în seara de Ajun, tot timpul, punea cozonacii la cuptor, mirosea în toată casa, iar eu mă pregăteam să plec la colindat cu prietenii mei. Căldura, toată lumea acasă, mirosul de cozonac și de brad, pe acolo pe undeva.

Citeşte şi: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Citeşte şi: Daniel Nuță, protagonistul din serialul Groapa, dezvăluie de ce nu l-au vrut părinții actor. „Presiunea a fost foarte mare” / Exclusiv

Citeşte şi: Daniel Nuță, confundat cu Smiley pe stradă și pe platourile de filmare ale serialului „Groapa”. Cum a reacționat / Exclusiv

Citeşte şi: EXCLUSIV! Daniel Nuță, actorul din serialul „Sacrificiul”: „Ce apreciez eu? Iubirea, în orice formă se manifestă ea”

⁠Ce apreciezi cel mai mult la tine, ca om?

Ambiția și determinarea care nu au limită, dacă îmi pun ceva în minte, într-un fel sau altul, caut soluții până se întâmplă.

⁠⁠Care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

„Am temeri, normal, ca orice om, dar nu mă oprește nimic!”

Au fost multe. Am început anul cu multe, multe aprecieri după lansarea serialului de pe Netflix ,,Rise of Empires: Ottoman, sezonul 2”. Apoi o altă bucurie a fost în momentul în care am aflat că am luat rolul principal din Groapa, serialul de pe Pro TV și Voyo. Apoi toamna a venit cu alte surprize și bucurii, dar nu pot vorbi deocamdată despre ele.

Care este cea mai mare dovadă de curaj de care ai dat dovadă în ultima vreme?

Să îmi asum anumite lucruri, să îmi iau responsabilitatea unor proiecte destul de mari și să le duc la capăt. Am temeri, normal, ca orice om, dar nu mă oprește nimic să nu le duc la bun sfârșit.

Ori, dacă vreți, ceva mai concret, acum câteva zile, am ajutat Poliția Locală din București la prinderea unui infractor, total involuntar. Mergeam pe stradă, polițiștii îl alergau, acesta a trecut fix prin fața mea iar eu, fără să mă gândesc prea mult, l-am pus la pământ până au ajuns oamenii legii să îi pună cătușele. Am râs mult în sinea mea după acest eveniment.

Ce te motivează în meseria ta? Și cum îți dorești să fie noul an pentru tine

Să fie la fel de bun, dacă nu chiar mai bun, să reușesc să împlinesc planurile pe le-am făcut în 2023 iar pe plan personal, să am mai multă grijă de oamenii din jurul meu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton