Cum a ajuns Cristina Ich să aibă găuri la nivelul feței după o procedură estetică: „Trei săptămâni am stat în casă”

.

Cristina Ich (37 de ani) și-a dorit o schimbare la nivelul feței și a recurs la o procedură estetică non-invazivă, dar a ajuns să regrete decizia luată. După două zile de la intervenție, influencerița nu numai că nu a fost mulțumită de rezultat, ci a avut un șoc.

Acidul începuse să se topească și avea pur și simplu găuri la nivelul feței. Timp de trei săptămâni, Cristina Ich nu a ieșit din casă. Ba chiar nici cei dragi nu au înțeles dorința ei de schimbare și au blamat-o că a recurs la acest artificiu de imagine. Totul s-a întâmplat în preajma sărbătorilor.

Cristina Ich, desfigurată de o procedură estetică

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față.  

M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni”, a povestit Cristina Ich pe o rețea de socializare.

Cine i-a refăcut fața Cristinei Ich

Vedeta a găsit în cele din urmă un medic care a reușit să îi rezolve problema. Cristina Ich mărturisește, însă, că fotografiile din acea perioadă sunt greu de privit. Influencerița încearcă astfel să tragă un semnal de alarmă și le sfătuiește pe cele care vor să recurgă la astfel de proceduri să deschidă bine ochii. „A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați. 

Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri! Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot. A început mama să țipe la mine: ‘Eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta!’ ”, a povestit Cristina Ich.

Citeşte și: Alina Radi, operată de urgență. Descoperirea medicilor a uimit-o și pe artistă: „A fost complicat”

Citeşte și: Calvin Klein, surprins cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani, după ce au fost la sală. Designerul a avut în trecut două soții

Citeşte și: Cine este și cum arată sora lui Mihai Morar. Andreea a împlinit 40 de ani: „Tot păpușica mică și scumpă ai rămas”

Citeşte și: Cum își cresc Bogdan Ciudoiu și soția sa, Alecsandra, fiica: „Natalia conștientizează că are norocul să facă parte dintr-o familie tânără” / Exclusiv

Citeşte și: Alina Radi, operată de urgență. Descoperirea medicilor a uimit-o și pe artistă: „A fost complicat”

„Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o operație de amploare”

Iubita lui Alex Pițurcă se gândește acum ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi recurs la o operație de amploare. „Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă”, precizează ea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton