Cum a ajuns Antonia Scutaru să fie fiica Monicăi Bîrlădeanu în serialul Groapa, de la Pro TV: „Avem o relație strânsă și relaxată” / Exclusiv

.

Serialul Groapa prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei și vine la PRO TV cu o distribuție cu greutate, dar și cu actori din noua generație. Antonia Scutaru este fiica Monicăi Bîrlădeanu în serial. Inițial venise pentru un alt personaj, dar, după casting, a devenit Iolanda, o tânără care luptă pentru visurile ei și își atrage și mama în această poveste.

Tânăra actriță admite că traseul până aici nu a fost unul ușor, că a avut momente când a avut nevoie de ajutorul fratelui ei ca să răzbată, dar nu a disperat, ci a făcut totul ca să își atingă visul, așa cum face și personajul ei din serial. Antonia Scutaru a vorbit, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, despre rolul pe care îi joacă în serialul Groapa care va putea fi urmărit, din toamnă, la Pro TV.

Antonia Scutaru, fiica Monicăi Bîrlădeanu, în Groapa: „Am sfârșit jucând Iolanda”

„Țin să cred că este un rol pozitiv și orice s-ar întâmpla o să țin cu Iolanda, indiferent de acțiunile pe care le face. A fost un casting destul de lung. Am învățat textul pe care îl învăța toată lumea. Inițial, am dat probă pentru un alt personaj. Am sfârșit jucând Iolanda, care îmi este mult mai tare la suflet și pe care o iubesc mult mai mult, mi se pare că e mult mai aproape de mine”, spune Antonia Scutaru, actrița din serialul Groapa, pentru UNICA.RO.

„Monica Bîrlădeanu e foarte tare. O strig deja ‘Mama’ peste tot”

Actrița a intrat atât de tare în pielea personajului, încât recunoaște că a ajuns să ajuns să îi spună „Mamă” Monicăi Bîrladeanu și atunci când nu sunt la fimări.

„Monica e foarte tare. Îmi place că îmi acceptă toată caterinca și o duce mai departe. O strig deja Mama peste tot pe unde mă duc. Avem o relație strânsă și relaxată.

Nu am avut împreună foarte multe scene, dar sunt convinsă că o să fie extraordinar de bine. Oricum, relația dintre mine și mama mea este una mai specială”, mai spune Antonia Scutaru, despre rolul din serialul Groapa, pentru UNICA.RO.

Citește și:  Cum s-au îmbrăcat vedetele la The Face Awards by Avantaje. Adelina Pestrițu, într-o rochie spectaculoasă

Citește și: Ce obicei a ținut să respecte Theo Rose după ce a născut. Anghel Damian, uimit la maternitate. „Cine ai fi vrut? Andreea Marin, Mihaela Rădulescu?” / Video

Citește și: Scandal monstru la TVR după ce Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Sebastian Țopescu Jr.: „Conspiraționistă!”

Citește și: Câți bani dă Elena Băsescu pentru școala copiilor. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu la absolvire

„Am un tatuaj și aveam emoții, pentru că trebuia să fac cumva să nu îl stric”

Recunoaște că se emoționează de fiecare dată când se strigă acțiune. Cu toate astea, mari bătăi de cap îi dă și tatuajul pe care îl are. „Am un tatuaj și aveam emoții, pentru că trebuia să fac cumva să nu îl stric. Fetele veneau să îl acopere după fiecare scenă, că îl atingeam. Ne-am împrietenit până la urmă, au înțeles că nu e vina mea că îmi tot mișc mâinile”, ne-a povestit actrița care joacă rolul fiicei Monicăi Bîrlădeanu, în serialul Groapa.

Crede că echipa s-a sudat foarte bine, chiar dacă nu a trecut decât o săptămână de la debutul filmărilor. Cele 12 ore pe care le petrec pe platouri într-o zi și-au spus însă cuvântul. „Mă înțeleg foarte bine cu regizorii, care mă ajută foarte mult atunci când am o problemă. Când am întrebări, ei sunt primii care sunt acolo să mă sfătuiască. Până acum am avut scene doar cu Andrei Bănuță, Denis și Ioana Brumar, Aura, verișoara mea din serial. Cu ei filmez cel mai mult. deocamdată”, precizează Antonia Scutaru.

Citeşte și: Monica Bîrlădeanu, prima declarație despre relația cu Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație”

Citeşte și: Dana Budeanu, verdict nemilos despre cuplul Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță: „Va fi devorat! O duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”

Antonia și întâlnirea cu Anghel Damian

Actrița a avut câteva întâlniri și cu Anghel Damian, scenaristul serialului Groapa și iubitul lui Theo Rose. „Ne-am văzut la casting și la prima citire de text, unde a fost toată lumea din serial, după nu am mai avut ocazia să mă întâlnesc cu el”, susține tânăra.

Pasiunea pentru actorie a venit pentru Antonia Scutaru încă din copilărie. „În liceu am făcut patru ani de actorie, eram într-o trupă de teatru din Botoșani, că eu de acolo sunt de loc. Am pornit cu teatrul. Nu m-am gândit că voi ajunge să fac film, serial sau orice pe ecrane, dar asta oricum e prima mea experiență reală cu o cameră. O să mai apar anul viitor într-un lungmetraj”, precizeză ea.

Citeşte și: Andrei Bănuță, rol complex în serialul Groapa, după colaborarea cu Andra: „Câștig bani de la 17 ani. Cânt la evenimente de mic” / Exclusiv

Antonia Scutaru a colaborat și cu Teatrul de Păpuși din Botoșani, acesta fiind primul serviciu pe care l-a avut în zona asta artistică. Primii bani au venit, însă, din alte activități. „Am lucrat și când eram mai mică, împărțeam flyere, ca să pot să merg la niște festivaluri de teatru, pentru care trebuia să plătesc o taxă. Am fost și chelneriță. Am lucrat și la nunți. Am făcut de toate”, povestește Antonia pentru UNICA.RO.

„Pe câteva spectacole am câștigat 300 de lei”

A fost angajată la Teatrul de Păpuși din Botoșani și a jucat în specacolul Soacra cu trei nurori, ea fiind una dintre ele. A obținut 300 de lei pentru câteva prestații și a fost mândră. Suma nu era mare, dar venea din actorie. „Făceam animație cu o păpușă gigant. Jumătate era corpul meu. Jumătate era păpușa. Pe câteva spectacole am câștigat 300 de lei. Nu mai știu ce am făcut cu ei, dar erau primii bani făcuți din actorie”, își amintește tânăra.

Antonia Scutaru: „Fratele meu m-a ajutat financiar, să stau la București, să merg la facultate”

Familia a susținut-o întotdeauna de când a pornit pe acest drum. În momentele ușoare sau grele, cei dragi au fost acolo, cu o vorbă, cu un sfat. „Am doi frați și o soră, vorbesc orice cu ei, sunt foarte deschiși. Sunt confidenții mei. Le provestesc ce probeme am mai întâmpinat eu în industrie.

În momentul în care am decis și le-am spus ce vreau să fac, fratele meu m-a ajutat financiar, să stau la București, să merg la facultate. Mama m-a susținut moral și a fost foarte important. Am o vorbă, zic de-ale vieții, când e ceva greu și atunci îmi e ușor să o iau ca pe o experiență și să trec mai departe”, adaugă Antonia.

Vrea să strângă bani să își ia o casă

Antonia Scutaru vrea să ajungă să își ia o casă din banii pe care o să îi facă din actorie. „Vreau, îmi doresc și nu cred că e imposibil. E un mit, cine zice că actorii mor de foame… nu există așa ceva. Nimeni nu moare de foame. Dacă ești bun și dai din coate și faci treabă, e posibil să îți iei și o casă la un moment dat”, concluzionează Antonia Scutaru.

„Aveam și câte trei antrenamente pe zi făceam volei, handbal, înot”

Calitățile pe care le are au făcut-o potrivită pentru rolul din Groapa, Antonia are însă un secret. În trecut a făcut sport, iar asta o ajută mult. „Aveam și câte trei antrenamente pe zi făceam volei, handbal, înot , dar m-am lăsat atunci când m-am apucat de actorie, în clasa a noua. Mereu am mers pe ideea că un actor trebuie să aibă grijă mare de corpul lui.

Nu mănânc orice, la mine în familie chipsurile nu erau așa la discreție, nici sucurile. Nu mi-e greu să mă desparte de astea, ba chiar mă țin departe de ele. Încerc să mănânc sănătos și să fac sport când pot”, precizează tânăra.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton