Cum a aflat Marina Almășan că era înșelată de Victor Socaciu: „Mi-am dat seama că totul este pierdut”

.

Și-ar fi dorit ca destinul să fie altul, dar viața i-a despărțit. Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o iubire ce părea fără sfârșit, iar mărturie stau piesele cantautorului care vorbesc despre sentimentele profunde pe care le-au împărțit.

Aveau totul și erau fericit, apoi Victor Socaciu s-a îmbolnăvit. A urmat un transplant, multe vizite la medic, iar la un moment dat a apărut și o altă femeie.

Marina Almășan: „Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut”

Marina a dat detalii despre viața alături de Victor Socaciu și adevărurile dureroase din spatele ei în emisiunea “În Oglindă”, la Kanal D2.

Marina Almășan spune despre fostul său soț că a fost întotdeauna un rebel. Socaciu suporta cu greu restricțiile și îndrumările pe care le primea, fiind mereu în căutarea libertății de exprimare și a realizării sale artistice.

“Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, dupa care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.  El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin”, spune Marina Almășan.

Citeşte și: Marina Almășan a mers la mormântul lui Victor Socaciu: „Am ‘povestit’ puțin, l-am certat pentru ceea ce a făcut și mai ales pentru că a plecat” / Exclusiv

Citeşte și: Secretul Marinei Almășan. Cum a reușit vedeta să evite colaborarea cu Securitatea

Victor Socaciu se vedea, pe ascuns, cu o altă femeie

Vedeta a descoperit că cel care era soț, sub pretextul unor vizite la medic, își petrecea adesea timpul la mici spectacole organizate de o altă femeie. Marina a trăit atunci o dezamăgire profundă.

“El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu.  A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut.

Dacă a fost capabil un an, dupa transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea și de dădăceala mea. Ori eu nu puteam să rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, s-a destăinuit Marina, în emisiunea “În oglindă”.

Citeşte și: Ce dietă ține Marina Almășan: “În ultimii ani am fost preocupată de alimentația sănătoasă” / Exclusiv

Citeşte și: Marina Almășan și-a aniversat fiul în Dubai. Victor a împlinit 26 de ani: „Este bunul cel mai de preț pe care îl poate avea cineva”

„Nu-mi amintesc să mă fi luat vreodată tata în brațe”

Marina Almășan a scos la suprafață și amintiri din copilăria sa. Prezentatoarea l-a descris pe părintele său drept un om aspru și a afirmat că a avut o copilărie lipsită de afecțiune. „Nu-mi amintesc să mă fi luat vreodată tata în brațe și să mă sărute. Acest gest nu exista în copilăria mea”.

“Tata a fost un om aspru cu noi. A fost un mic dictator pentru că a avut o copilarie grea. Nu a stiut să își arate dragostea”, a mai spus vedeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton