De ce s-a despărțit Cucu de la „Noaptea Târziu” de Elena Chiriac

.

Cucu de la Noaptea Târziu a făcut câteva dezvăluiri inedite legate de perioada cand a avut o idilă cu fosta concurentă de la Suvivor România, Elena Chiriac. Cucu, pe numele real Horațiu Adrian Cuc,  a spus în cadrul unui interviu că motivul despărțirii de Elena a fost distanța, tânăra locuind în Marea Britanie.

Distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!».

E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență – a dezvăluit Cucu, pentru cancan.ro.

Creatorul de conținut a mai precizat că i s-a spus de multe ori că Elena nu este “de nasul lui”. Cucu este de părere că oamenii o percep greșit pe fosta concurentă de la Survivor România.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi?

Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!». Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e Elena.

Și oamenii cred că e «gold digger-iță» și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă are un vibe cu cineva, are dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac! – a mai spus Cucu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton