Cu cine se întâlnește Hugh Jackman după separarea de soția sa. Actorul face dezvăluiri incitante într-o carte

.

Hugh Jackman și-a șocat fanii, luna trecută, când a anunțat că s-a despărțit de soția sa, Deborra-Lee Furness. Cei doi erau căsătoriți de 27 de ani.

Acum, starul pare că a reușit să depășească perioada critică și se bucură de timp de calitate cu prietenii săi. În weekend, Hugh Jackman și-a petrecut noaptea la prietenul Andrew Bimso. Actorul, în vârstă de 54 de ani, care pare să radieze după separare și afișează un zâmbet larg în toate fotografiile, a pozat în fața unei mese încărcate cu carne.

El era îmbrăcat lejer, într-un tricou închis la culoare, dar lucrul care a atras atenția a fost barba cenușie, care nu pare să îl mai preocupe prea mult pe actor, pentru că e mai mare decât de obicei și neîngrijită.

Hugh Jackman, tot mai apropiat de Betty Who

Ieșirea are loc pe fondul zvonurilor că Hugh și-a găsit un umăr pe care să plângă în timpul divorțului său. El a legat o prietenie strânsă cu vedeta Betty Who, în vârstă de 31 de ani, datorită interesului lor comun pentru teatru.

Săptămâna trecută, Hugh a mers pe Broadway pentru a o urmări pe Betty cântând în musicalul Hadestown și chiar a pozat braț la braț cu cântăreața în culise. Betty este căsătorită cu fotograful Zac Cassar.

Într-o altă fotografie, Hugh a fost surprins alături de Betty și colegii ei din distribuție, Phillip Boykin și Reeve Carney.

Hugh Jackman continuă să surprindă

O persoană din anturajul actorului spune că Betty și Hugh sunt „prieteni foarte buni și speră să lucreze, împreună, într-o zi, într-un spectacol de teatru sau muzical”.

Betty este una dintre numeroasele celebrități care au petrecut timp cu Hugh după separarea prin care a trecut

Weekendul trecut, starul din producția Wolverine a fost participat alături de Taylor Swift, Ryan Reynolds și Blake Lively la meciul dintre Kansas City Chiefs împotriva New York Jets.

Citeşte și: Separare neașteptată! Hugh Jackman divorțează de soția sa, Deborra-Lee Furness, după 27 de ani de mariaj

Citeşte și: Soția lui Hugh Jackman a clarificat zvonurile privind sexualitatea actorului

Hugh Jackman promite o carte bombă

Între timp, se spune că Hugh se pregătește să lanseze o nouă carte de memorii, după despărțirea sa de Deborra-Lee. Potrivit US Weekly, Hugh se află în prezent în prima etapă de scriere a cărții sale, care se anunță a fi o bombă.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au doi copii adoptați

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au doi copii adoptați, iar pentru ei vor continua să aibă o relație amiabilă.
„Am fost binecuvântaţi să împărțim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne găsi fiecare drumul. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate.
Apreciem foarte mult înţelegerea voastă de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie”, a fost declarația dată de ei pentru People.

Cum arată soția actorului Hugh Jackman

Citeşte și: Logodnica lui Elvis Presley: Ultima conversație sfâșietoare și planul secret care s-a stins odată cu el

Deborra-Lee Furness și Hugh Jackman s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul australian „Correlli”, în 1995. Un an mai târziu, s-au căsătorit și au adoptat doi copii, asta după ce s-au străduit să conceapă pe cale naturală. În 2000, l-au adoptat pe Oscar Maximilian, acum în vârstă de 23 de ani, iar cinci ani mai târziu pe fiica lor, Ava Eliot, acum în vârstă de 18 ani.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton