Cu cine s-a iubit Octavian Ene, înainte să formeze un cuplu cu Daniela Nane. Tinerelul tenor, încă „legat” de fosta

.

Daniela Nane a descoperit din nou dragostea la 52 de ani. Actrița a înflorit lângă mai tânărul ei partener de viață, Octavian Ene, și a lăsat în urmă mariajul cu Adrian Cioroianu, de care s-a despărțit la sfârșitul anului 2022.

Octavian Ene are 30 de ani, este tenor, dar cochetează și cu actoria. A avut un parcurs spectaculos și continuă să se impună. Dacă pe plan profesional nu stă deloc, viața lui sentimentală este la fel de interesantă. După ce a împărțit un sărut cu Daniela Nane în plină stradă, Octavian Ene trezește interesul cu povestea lui de viață.

Cine este Octavian Ene, iubitul actriței Daniela Nane

Octavian Ene, iubitul Danielei Nane, a studiat canto la Universitatea Națională de Muzică Bucureșt, iar acum se află la doctorat la aceeași instituție de învățământ. Are în portofoliu și un master la secția Regie- Film, dar nu este străin nici de scena Teatrului Național, unde a jucat. Daniela Nane și Octavian Ene sunt anjajați la Teatrul Muzical Ambasadorii. Tot aici activează și fosta lui iubită, balerina Carmen Mărgărit, cu care el păstrează și acum poze pe rețelele de socializare.

Octavian Ene, „legat” de fosta iubită pe rețele de socializare

În fotografii, cei doi împart câte un moment de tandrețe, călătoresc sau servesc cina într-un cadru romantic și se privesc cu multă dragoste. Fotografiile sunt surprinse pe parcursul mai multor ani, semn că au avut o relație de lungă durată și s-au sprijinit reciproc pe drumul artistic.

Octavian Ene, susținut de mamă pe toate planurile

O relație specială are tânărul tenor și cu cea care i-a dat viață. Octavian Ene a fost extrem de încântat atunci când, după un concert la care fusese prezentă și mama lui, au importalizat momentul într-o poză. Ene Carmencita este de profesie avocat.

„Deși a trecut ceva timp de când am început să cânt, această este prima poză pe care am făcut-o alături de mama după un concert. Dacă m-ar întreba cineva de ce nu am mai făcut până acum, nu aș putea să ofer un răspuns…poate nu m-am gândit, poate pentru că de obicei nu îmi place să fac poze după un concert, poate pur și simplu din ignoranță. De data această am avut însă o sclipire de moment și i-am spus fotografei “vreau să îmi faci și mie o poză cu mama, te rog”, povestea Octavian Ene.

Cine este mama lui Octavian Ene

Artistul a dat apoi detalii depre legătura profundă pe care o au, despre dovezile de afecțiune pe care i le oferă cea mai importantă ființă, despre cum schimbă, uneori, „rolurile”, între ei și găsesc soluții la fiecare problemă.

„Mi-a fost mereu și îmi este încă atât mama, cât și sora, cea mai dragă prietenă, iar uneori, cum îmi place mie să spun, mai schimbăm rolurile și devine ea fiica mea. iar eu părintele ei . Știu că oricât de trist aș fi, oricât de mult m-ar umili cineva într-o zi, oricât de rău ar putea să meargă lucrurile la un moment, când mă întorc acasă, ea îmi este alături și mă ajută să găsesc soluții sau îmi da puterea să am răbdare, să aștept să rezolve Dumnezeu și timpul lucrurile pe care eu, cu neputința omenească, nu le pot așeza în ordine.

Îți mulțumesc mama pentru ceea ce ești, pentru că te văd întinerind lângă mine ( în timp ce eu parcă îmbătrânesc prea repede…), pentru ceea am învățat de la ține și încă învăț, pentru susținerea și răbdarea ta, și mai ales pentru faptul că ai putut vedea și scoate la iveală acea picătura de bunătate dintr-o mare de rău din mine. Sunt trist pentru că niciodată nu voi putea să îți mulțumesc îndeajuns. Te iubesc”, a mai spus Octavian Ene.

Citeşte și: Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

Citeşte și: Când au divorțat, de fapt, Daniela Nane și Adrian Cioroianu? Ipostazele în care au fost surprinși după aflarea idilei actriței

Citeşte și: Mihai Leu, cucerit de soție cu un mesaj de suflet: „Iubirea noastră crește și strălucește tot mai puternic”

Citeşte și: Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu un tânăr tenor

Adrian Cioroianu, rezervat în declarații

Amplu mediatizată, povestea dintre Octavian Ene și Daniela Nane l-a lăsat indiferent pe Adrian Cioroianu. Fostul soț al actriței consideră că viața e făcută și din divorțuri.

”Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un non-subiect. Noi doi am divorțat mai demult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii, nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a dspus Adrian Cioroianu, conform Cancan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton