Cu cine e căsătorită Ece Yüksel, protagonista personajului Inci din serialul „Secrete de familie”, de la Kanal D

.

Inci, interpretată de Ece Yüksel,  este victima unei crime, iar în jurul ei se învârte mare parte din acțiunea serialului „Secrete de familie” , care poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20. 00 la Kanal D.

Destinul lui Inci se schimbă pentru totdeauna când avea doar 14 ani. Atunci, tatăl sau, Zafer, este arestat. Din acel moment viața sa este în derivă și își construiește două lumi diferite.

Citeşte și: Cine este Pinar Deniz din serialul „Secrete de familie”? Vedeta are o relație cu un celebru actor

Citeşte și: Pinar Deniz din noul serial Kanal D „Secrete de familie”, adepta machiajului natural. Care sunt trucurile ei de beauty

Ece Yüksel: „Este important pentru mine să joc personajul İnci”

Ece Yüksel este tânăra actrița care dă viață acestui personaj complex și complicat. Pentru familie este tânăra cu viitor luminos, însă, pe măsură ce o cunosc, atât cei dragi, cât și telespectatorii, descoperă că Inci ducea o viață plină de secrete din care nu lipsesc relații amoroase scandaloase, ambiții și legături cu lumea interlopă.

 „Când am primit scenariul l-am citit dintr-o suflare. Am fost fericită să descopăr subiecte și personaje atât de bine conturate și atât de actuale. Este important pentru mine să joc personajul İnci în această perioadă în care feminicidul crește într-un ritm alarmant.

Personajul pe care îl interpretez are opțiuni de viață care pot fi criticate, însă nimeni, nicio femeie nu merită să moară”, a declarat Ece Yüksel publicației „Medya Baskent”.

Citeşte și: Mesajele actorilor principali din serialul “Secrete de familie”, Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, pentru telespectatorii din România

Citeşte și: Ce semnificație are numele lui Denise Rifai în limba turcă. Legătura dintre vedetă și actrița din serialul „Secrete de familie”

Ece Yüksel are 26 de ani și o carieră de succes

Ece Yüksel se află în lumina reflectoarelor încă din copilărie. A venit pe lume acum 26 de ani în Istanbul. Și-a început studiile în actorie pe când avea doar șapte ani, iar primul rol într-un serial l-a obținut la doar 11 ani.

După absolvirea liceului, și-a continuat studiile la Departamentul de Teatru al Universității Kadir Has și a urmat și cursurile Craft Acting Workshop. Cu o carieră abia la început, Ece Yüksel este deja în atenția criticilor, având deja în palmares câteva primii care îi recunosc talentul.

Actrița are o viață de familie fericită

Talentată actrița este o femeie împlinită și pe plan personal, fiind căsătorită cu cetățeanul olandez Martin Wevers. Cei doi și-au unit destinele anul trecut într-o ceremonie restrânsă, alături de familie.

 Nu ratați în această seară un nou episod al producției „Secrete de familie”, de la ora 20.00, la Kanal D, pentru a desluși misterul morții tineri Inci, dar și pentru a vedea dacă Ilgaz și Ceylin reușesc să treacă peste toate obstacolele vieții pentru a fi împreună.

Foto: Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton