Cine e iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan: „Locuim împreună”

.

Cătălin Crișan are de ce să fie mândru de fiica lui, din mariajul cu Lucia Bubulac. Daria și-a finalizat studiile la facultatea de Teatru și face parte din proiectul Mamma Mia, unde joacă alături de nume mari, cum ar fi Loredana Groza și Horia Brenciu. Fiica artistului nu stă rău nici pe plan sentimental, pentru că de trei ani are o relație cu un coleg, Darisian, cu care și locuiește. De asemenea, fratele ei, Raris, e student la Conservator. Cine e iubitul Dariei?

Fiica lui Cătălin Crișan a făcut primele declarații despre iubitul ei, Darisian. Cei doi formează un cuplu de trei ani și locuiesc împreună.

Daria Crișan: „Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian”

Deși la un moment dat s-a zvonit că Daria ar avea o relație cu fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan, lucrurile stau cu totul altfel. Fiica lui Cătălin Crișan a descoperit, de fapt, dragostea lângă un magician. „Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Suntem împreună de trei ani. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni. 

Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, povesteşte fiica lui Cătălin Crişan, pentru Fanatik.

„Moştenesc talentul şi de tata, şi de la mama. Vin la spectacolele mele”

Daria are convingerea că a moștenit talentul atât de la mama ei, cât și de la Cătălin Crișan, tatăl ei. Cei doi obișnuiesc să vină să o susțină și la spectacole. „Moştenesc talentul şi de tata, şi de la mama. Vin la spectacolele mele, sunt captivaţi de ceea ce fac. Îmi dau sfaturi mereu, eu le ascult, iar eu iau fix ce mi se potriveşte.

Nu fac cuvânt cu cuvânt ceea ce îmi spun ei, iau informaţiile şi le aplic în funcţie de nevoile şi caracterul mele. De tata ştie toată ţara cum cântă, dar puţini ştiu că şi mama este o soprană extraordinară. Am moştenit talentul de la ambii”, adaugă ea.

Citeşte și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citeşte și: Regele Charles trebuie să aleagă între Harry și William de sărbători. Condiția pe care o pun ducii de Sussex ca să se alăture familiei regale

Citeşte și: Ramona Bădescu, adevărul neștiut despre Toto Cutugno: „A fost acasă la mine! Părinții mei l-au cunoscut”

Citeşte și: Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson pentru Miami Bici 2. Câți bani i-a cerut Dolph Lundgren / Video

Ce relație are Daria cu Raris, fratele ei

O relație specială are Daria și cu fratele ei. „Când eram mici ne băteam foarte mult, dar ne şi iubeam foarte mult. Toţi ne zic că ne iubim foarte mult şi acum, când ne văd. E absolut normal, aşa am fost crescuţi de mama! Inclusiv să ne iubim şi fizic, noi ne luam mult în braţe, dormeam împreună. Suntem foarte afectuoşi”, mai spune artista.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton