Cu cine a fost căsătorit Bogdan Jianu înainte să o cunoască pe Cătălina Ponor. Prima soție a regizorului este o artistă cunoscută de la noi / Video

.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil în iunie 2022 și religios în iulie 2023. Perechea s-a logodit în 2020, după aproximativ doi ani de relație, iar în decembrie 2022 regizorul și fosta gimnastă au devenit părinți pentru prima oară. Cuplul are un fiu, Vlad Ponor Jianu, în vârstă de 6 luni.

Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina Ponor, a mai fost căsătorit între anii 2007 și 2016. Discreți, Cătălina și Bogdan rareori vorbesc despre relația lor. Deși s-au cunoscut în 2005, când gimnasta se pregătea să câștige medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, au devenit un cuplu mult mai târziu, după divorțul regizorului de prima soție.

Cine a fost prima soție a lui Bogdan Jianu. Au fost căsătoriți timp de 9 ani

Din 2007 până în 2016, Bogdan Jianu a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru. După destrămarea trupei Exotic, din care făcea parte alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, Julia s-a lansat solo. În prezent, Julia continuă să cânte la diverse evenimente private atât în țară, cât și în străinătate.

Bogdan Jianu și Julia Chelaru au divorțat de comun acord. Invitată în emisiunea FRESH by Unica, Julia Chelaru ne-a spus cum a decurs divorțul dintre ea și regizor.

Citește și: Julia Chelaru, despre trauma pierderii tatălui: „A fost un șoc. Nu era o vârstă la care să mori subit” / Exclusiv

Citește și: Care crede Julia Chelaru că sunt defectele Andreei Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic

„Ne-am despărțit frumos. El a plecat vreo 3, 4 ani la Târgoviște. Ăsta este adevărul gol-goluț. Normal că distanța a fost foarte mare și nu mai aveam lucruri în comun. Fiind managerul meu, noi eram tot timpul împreună, era cu totul altceva. Dar când doi oameni chiar nu mai au nimic, el s-a mutat acolo, eu eram în București, visam cai verzi pe pereți…

Eu eram în altă lume, îmi plăcea să ies, el era alt gen, să fie cu prietenii. Nu mai aveam nici chestii care țin de noi, ca oameni, în comun. Și doi oameni care nu mai au nimic, chiar iubire să fie, dacă nu te mai întâlnești într-un punct comun, nu mai e. Dar iubire întotdeauna a existat și noi am vorbit mult timp după aceea, pentru că au fost 17-18 ani, nici nu mai țin minte”, a declarat Julia Chelaru, în exclusivitate pentru Unica.

Julia Chelaru: „Eu acum trăiesc libertatea mea ca femeie”

„Când ne-am despărțit, ne-am despărțit cu lacrimi în ochi, ne-am îmbrățișat și ne-am urat numai bine. Eu nu aveam ce să spun rău de omul ăsta. Totul a venit absolut firesc, dar nu îmi pare rău, pentru că eu acum trăiesc libertatea mea ca femeie. Este o libertatea care nu se poate descrie în cuvinte. Îmi place foarte mult să fiu stăpână pe mine, cu bune și rele, că nu sunt perfectă. Cred că eu aveam nevoie de perioada asta în care să pot să fiu eu, să dictez eu, să aleg ce vreau eu. Îmi place mai mult așa și toate vin la timpul potrivit”, a mai declarat Julia Chelaru, la FRESH by Unica.

De mai mulți ani, Julia formează un cuplu cu un bărbat numit John și nu exclude posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă. Solista a fost deja cerută în căsătorie, însă perechea nu se grăbește să ajungă în fața altarului. În primăvara anului 2022, Julia Chelaru mărturisea că ar fi deschisă către o nuntă „pe gustul ei”, tot atunci admițând că nunta cu Bogdan Jianu a fost mai mult pe placul lui decât al ei.

Citește și: Cum și-a surprins Julia Chelaru iubitul de Dragobete: „Aveam impresia că nu mă pricep, dar…”

Citește și: Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Potrivit artistei, nunta cu Bogdan Jianu a fost „pompoasă, cu mașină de epocă”. Acum, Julia ar opta pentru o nuntă la malul mării. „Mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu”, spunea în mai 2022.

Bogdan Jianu împărtășește multe dintre pasiunile sale cu actuala soție, Cătălina Ponor. Fosta sportivă a luat lecții de echitație de la actor. În trecut, întrebat dacă au de gând, pe viitor, să aibă un proiect comun, Bogdan Jianu a spus: „Ne dorim doar să trăim frumos și atât”.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton