Cu ce se ocupă, în prezent, ispita Lala de la „Insula Iubirii”. S-a costumat şi a făcut senzaţie la un eveniment privat

.

Larisa Mârtan, cunoscută drept ispita Lala de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a revenit în atenția publicului într-un mod surprinzător! Deși părea că viața sa profesională va continua pe drumul dansului, Lala a reușit să își surprindă fanii printr-o reorientare neașteptată în carieră, demonstrând că este o fire versatilă și deschisă provocărilor.

Cu ce se ocupă, în prezent, ispita Lala de la „Insula Iubirii”

Când vorbim despre Lala, nu putem să nu ne amintim de prezența sa electrizantă de la „Insula Iubirii”. La doar 24 de ani, Larisa Mârtan a reușit să întoarcă toate privirile cu mișcările sale de dans deosebite și formele sale voluptuoase. Tânăra dansatoare din Craiova a făcut furori încă de la prima apariție pe insulă, reușind să creeze o legătură strânsă cu Robert în doar câteva zile. Apoi, farmecul ei nu a trecut neobservat nici de alți băieți din competiție, printre care și Cornel Luchian, care a mărturisit că Lala îi amintește de o fostă iubire.

Citeşte şi: Când și cum a aflat Bianca Mitroi de la Insula Iubirii că Robert Braia i-a aruncat motanii de la balcon. Imagini cu cele două animăluţe: „Am fost sub şoc”

Citeşte şi: Maria de la „Insula Iubirii”, ironizată după ce s-a aflat unde lucrează. „Eu sunt mândră de ceea ce fac!” Cum le-a răspuns răutăcioșilor

Momentul culminant care a stârnit valuri de comentarii a fost dansul său la bară, o reprezentație de neuitat care a făcut ca mulți dintre băieții prezenți să declare că Lala este „făcută pentru această meserie”. Totuși, Lala nu s-a oprit aici, iar odată ce s-a întors acasă din Thailanda, a decis să își exploreze noi laturi și să își extindă cariera dincolo de sfera dansului.

După ce aventura din Thailanda a ajuns la final, Lala s-a întors în țară cu planuri noi și ambiții pe măsură. De curând, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază total diferită la un eveniment din Craiova, unde a demonstrat că își poate folosi talentul și carisma în moduri noi și neașteptate.

Larisa Mârtan a fost văzută în rolul de ursitoare la un botez, captivând atenția invitaților cu o reprezentație spectaculoasă. Show-ul său a fost atât de apreciat încât videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, strângând peste 42 de mii de like-uri și generând reacții variate.

Transformarea sa în ursitoare a luat prin surprindere pe toată lumea, iar comentariile de pe Instagram și TikTok nu au întârziat să apară. Printre ele, anumiţi internauți au subliniat faptul că Lala a lucrat încă de la o vârstă fragedă într-o firmă de evenimente din Craiova, însă nimeni nu bănuia că va ajunge să joace rolul de ursitoare la petreceri private.

Larisa Mârtan a fost părăsită, în timp ce era însărcinată

Larisa Mârtan, crescută într-o familie dezbinată, Lala a trăit o traumă în copilărie, când părinții săi s-au despărțit. Această experiență i-a alimentat teama de abandon, o frică pe care a purtat-o cu ea și în relațiile amoroase. Una dintre cele mai dureroase experiențe a fost momentul în care iubitul său a părăsit-o când era însărcinată, o situație care i-a pus la încercare puterea interioară.

În ciuda acestor dificultăți, Lala a reușit să își mențină optimismul și să își urmeze pasiunile. Dansează de mică, iar dansul a devenit nu doar un hobby, ci și o modalitate de a se exprima și de a-și câștiga existența.

Sursa foto: A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton