Cu ce se ocupă în prezent foștii membri ai trupei O-Zone. De ce nu își mai vorbesc Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu

.

O-Zone devenea, la începutul anilor 2000, un adevărat fenomen internațional. Cei trei membri ai trupei, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au cunoscut succesul odată cu lansarea piesei „Dragostea din tei”, ce a ajuns în topurile din întreaga lume. Din păcate, după câțiva ani, cei trei își spuneau adio, alegând să meargă pe drumuri separate.

Totuși, niciunul dintre cei trei băieți nu a renunțat la ceea ce iubesc. La 18 ani de la destrămarea trupei, Arsenie, Radu și Dan fac în continuare muzică și se bucură de succes. Aceștia au mai cântat împreună o singură dată, în 2017, Chișinău și București, de Ziua Europei și Ziua Victoriei.

Cu ce se ocupă în prezent foștii membri ai trupei O-Zone

O-Zone a lansat trei albume cu care au înregistrat un succes răsunător. Primul a apărut la Chilinău în anul 1999 și a fost intitulat „Number 1”. Acesta a fost editat și în 2001. Ultimul album, „DiscO-Zone”, a fost lansat la București în anul 2003.

Deși era considerat cel mai de succes grup din Europa, băieții de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Atunci, fiecare s-a lansat în proiecte solo.

Cu ce se ocupă Dan Bălan

Dan Bălan, fiul vedetei de televiziune Ludmila Bălan și al diplomatului Mihai Bălan, este primul artist din Republica Moldova ce a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al hit-ului „Live Your Life”, interpretat de Rihanna și T.I.

El este cel care a înființat trupa O-Zone, precum și autorul și producătorul piesei „Dragostea din tei”, ce a fost vândută în peste 12 milioane de copii în întreaga lume.

Înainte de începerea războiului în Ucraina, Dan Bălan făcea parte din juriul emisiunii „Vocea Ucrainei”. La scurt timp de la primele atacuri ale Rusiei asupra Kievului, acesta a reușit să iasă din țară și s-a făcut nevăzut.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Bălan pentru Impact, în urmă cu câteva luni.

În vară, artistul a fost surprins pe străzile din București.

Citește și: Arsenie, despre Dan Bălan, fostul coleg O-Zone: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

Citește și: Îl mai ții minte pe Dan Bălan, de la O-Zone? Nu o să crezi cum arată mama lui la 62 de ani

Cu ce se ocupă Arsenie Todiraș de la O-Zone

Arsenie Todiraș, cunoscut în mediul artistic drept Arsenium. Anul acesta, artistul a scos, în colaborare cu TYMMA, piesa „Bella Hadid”, al cărei videoclip are peste 700.000 de vizionări pe Youtube.

„Viața după O-Zone e la fel de agitată, poate chiar și mai agitată, sunt antrenat în multe proiecte muzicale, zi de zi sunt în studio, concerte în diferite țări, mă bucur când mai am câteva zile libere. Când am un pic de timp încerc să recuperez, să dorm mai mult. Merg la film cu iubita mea ori de câte ori iese o noua producție cinematografică bună, cu rating mare (râde), fac sport”, spunea Arsenie în urmă cu ceva timp pentru Protv.ro.

Tot Arsenie a fost cel care a dezvăluit de ce s-a destrăma trupa O-Zone.

„În primii ani nu înțelegeam că s-a stins trupa. Făceam lucrurile din inerție, mai ales că eram și tânăr. Până la ultimele concerte din Japonia, noi știam că nu o să mai fim împreună. Au fost și niște probleme din cauza tinereții, dar au fost și niște chestii financiare. Poate câteodată trebuia să mai las de la mine. Cum voia Dan, așa trebuia să fie, așa e el, dar o trupă e o familie. Asta e problema, că nu ne simțeam inferiori lui. Ar fi trebuit să fim mai așa, el să fie liderul. Noi îl vedeam pe Dan liderul. El hotăra, dar erau momente în care se simțea jignit. Dacă aș da timpul înapoi, poate aș fi fost mai ascultător. Se puteau face multe lucruri mai departe dacă eram un pic mai uniți și mai înțelegători. Dan nu era un bun diplomat, era mai închis. Radu e super. Și acum e super, el întotdeauna s-a adaptat. Unde nu eram de acord eu, nu era nici el”, a povestit Arsenie Todiraș în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Cine este și cum arată „asistenta” lui Dorian Popa. „Muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Cum a apărut într-un videoclip The Weeknd și cine e iubitul ei

Radu Sîrbu îmbină viața de familie cu cea de artist

În anul 2001, Radu Sîrbu se căsătorea cu Ana, care i-a dăruit două fetițe și un băiețel. Artistul și soția sa sunt parteneri la casa de producție, unde se ocupă atât de muzica lui Radu, cât și a altor cântăreți.

Deși acum sunt fericiți și liniștiți, cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă în timpul celei de a treia sarcini. Ana a fost diagnosticată cu Listerioză și a fost la un pas de moarte. Pentru a nu i se agrava boala, soția lui Radu Sîrbu a fost nevoită să urmeze un tratament.

„Țin minte că tensiunea era atât de mare încât plângeam non-stop și nu ne înțelegeam mai deloc. Dar cred că anume aceste perioade sunt cele care te călesc și testează acel «la bine și la greu’ promis odată”, a povestit Ana Sîrbu pentru Playtech.

Deși au trecut atunci printr-o perioadă grea, cei doi au mărturisit că perioada O-Zone a fost de fapt, cea care le-a pus la încercare relația.

„Înainte de copii, cred că cea mai dificilă perioadă pentru noi a fost perioada O-zone. Așteptările și turneele interminabile la care se adăugau numeroasele femei (fane) gata să facă orice pentru a capta atenție. Evident că existau momente de gelozie. Au existat certuri și perioade tensionate, pe care nu credeam că o să le depășim. Erau momente când părea cel mai logic să o luam pe drumuri separate”, a afirmat Ana.

„Am avut nevoie ambii de multă maturitate și inteligență. Dar mai ales iubire și dorință să fim împreună, ca să putem depăși anumite momente și situații în care am fost puși atunci. Mai ales că nu se știa de căsătoria noastră. Era un subiect tabu”, a completat Radu Sîrbu.

De ce nu își mai vorbesc membrii trupei O-Zone

Radu Sîrbu a dezvăluit că el și foștii lui colegi nu își mai vorbesc. Se întâmplă rar să se audă la telefon, iar dacă se întâlnesc pe stradă doar se salută.

„Nu am mai ținut legătură. Mai vorbim de câteva ori pe an, o dată când ne urăm toate cele bune de ziua de naștere și a doua, cu mai știu eu ce ocazie specială. Cam atât! Dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar mai multe nu știu ce să vă spun!”, a declarat artistul pentru Cancan.

De asemenea, el spune că O-Zone, dacă s-ar reuni, nu ar mai înregistra același succes.

„O-Zone a fost asemenea unui job! Până îți dai demisia ai o relație mai bună sau mai rea cu colegii. Apoi, îți vezi de drumul tău și, ca atare, cu unii dintre colegi mai ții legătura, cu alții, nu! Așa s-a întâmplat și cu noi, cei de la O-Zone!”, a precizat cântărețul.

„Discutăm rar, așa că nu  aș putea să vă spun cu exactitate cu ce se ocupă Arsenie sau Dan astăzi. E ca versul acela din melodia noastră, : ce-a fost nu s-a pierdut! Nu s-a pierdut, dar a trecut! Nu poţi rămâne în trecut”, a mai spus Radu Sîrbu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată în prezent cei trei foști membri ai trupei O-Zone

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton