Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu și ce relație are cu vedeta. A lucrat și în televiziune

.

Adela Popescu vorbește întotdeauna cu admirație despre părinții săi și are doar vorbe de laudă la adresa fraților. Dacă fratele mai mic, Bogdan, este cadru militar, cel mare este antreprenor.

Călin Popescu are o afacere cu prune, iar Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au mers la cules ori de câte ori a fost nevoie. El a lucrat opt ani și în televiziune, chiar la filmele în care juca celebra sa soră.

Ce business are Călin Popescu, fratele Adelei Popescu

”Din păcate, într-adevăr, e aproape imposibil să faci afaceri în agricultură fără să ai și alte afaceri. Trebuie să vii cu bani de acasă, să vii cu investiții. Imaginează-ți că o investiție de genul acesta trebuie susținută cam 4-5 ani până începe să producă ea. Cu angajați, cu tot felul de tratamente, nu este deloc simplu. Nu poți să faci doar asta”, spune fratele Adelei Popescu, conform Ego.ro.

Citeşte și: De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii în sistemul de învățământ privat: „Când vezi o taxă poate să ți se pară mult, dar…” / Exclusiv

Citeşte și: Cum își menține Adela Popescu silueta: „La mine nu merge asta cu mănânc grătar și salată. Nu slăbesc”/ Exclusiv

Cu toate astea, Călin Popescu nu exclude ca, la un moment dat, să își extindă afacerea și să nu rămână doar un producător local.

”Ne găsiți cam în toate supermarket-urile din România. Deocamdată suntem doar intern, dar nu știu, depinde cine plătește cel mai bine. Totuși v-am zis că vreau să fac business. Promit că mă voi gândi la ideea de a rămâne doar un producător local”, mai spune el.

Citeşte și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, momente de răsfăț la malul mării: „Am dat o fugă-n Vama Veche”

Citeşte și: De ce a mers Adela Popescu la terapie: „Am făcut câteva ședințe de psihosomatică”. Ce a descoperit despre problemele copiilor / Exclusiv

Citeşte și: Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o altă casă într-un loc de poveste: „Va fi cu obloane din lemn, cu piatră”

Adela Popescu, despre frații săi: „Nu ne-am certat niciodată”

Adela Popescu are multe amintiri cu cei doi frați, care sunt cu 9 ani, respectiv cu 11 ani mai mari decât ea.

„Eu cred că frații mei au fost salvarea mea pentru momentele în care m-am simțit rătăcită. Cu frații împarți mai multe lucruri decât cu părinții, noi am și avut o relație extrem de bună. Nu ne-am certat niciodată!”, a spus Adela Popescu, conform protv.ro.

Călin Popescu: „Am lucrat 8 ani în televiziune”

Călin Popescu  a împărțit și lumea televiziunii cu sora sa, pentru că lucrat la telenovelele în care ea juca.

“Eu sunt antreprenor, însă am lucrat 8 ani în televiziune cu ceva ani în urmă. Am lucrat chiar la telenovelele în care ea a jucat. Eram pe partea de organizare, producție, chestii de genul acesta”, mai spune el, conform Playtech.

Cei trei se reunesc întotdeauna de Sărbători sau cu ocazia altor evenimente importante la Șușani, acolo unde au crescut și unde Adela Popescu își ridică, astăzi, o casă. „De Sărbători aproape tot timpul ne întâlnim, fie că vorbim de Paște sau Crăciun, în rest ne mai vedem ba la unul, ba la celălalt. Avem o relație foarte apropiată toți trei, iar copiii noștri sunt apropiați”, precizează Adela Popescu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton