Cu ce se ocupă fiul lui chef Orlando Zaharia. Juratul Chefi la cuțite a făcut anunțul: „Angajat cu acte în regulă”

.

Chef Orlando Zaharia (46 ani) trăiește de peste 20 de ani o frumoasă poveste de iubire cu soția lui, Mădălina Zaharia, alături de care are un fiu, Andreas. Se pare că tânărul a moștenit pasiunea pentru bucătărie a tatălui său și, deși de abia a terminat liceul, este pregătit să calce pe urmele tatălui său. Juratul Chefi la cuțite a dezvăluit că Andreas urmează să fie angajat în cel mai nou restaurant al său, ce urmează să fie deschis în curând.

Fiul lui Orlando Zaharia, pe urmele juratului Chefi la cuțite

Pentru juratul Chefi la cuțite, vara aceasta este în totalitate dedicată muncii. Astfel, dacă până de curând, Chef Orlando Zaharia a trăit din plin adrenalina luptelor pentru amuletele sezonului 14 Chefi la cuțite, acum, în pauza filmărilor, se împarte între proiectele desfășurate cu compania globală Yarzin- Sella și pregătirea unei inaugurări care reprezintă unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

„Sunt la un pas să-mi împlinesc acest vis: să deschid restaurantul Zmoke, cu un concept pe sufletul meu”, a declarat Chef Zaharia, care a dezvăluit și cum îl va implica în acest proiect pe fiul său.

„Este o vară a marilor emoții pentru mine și soția mea: băiatul nostru a luat bacalaureatul, dar stresul continuă cu înscrierea la facultate. Urmează, așadar, decizia cea mare – dar am hotărât ca, în paralel, fiul meu să lucreze cu mine la Zmoke. Va face parte din personalul restaurantului și chiar va fi un angajat cu acte în regulă și cu atribuții importante – pentru că îl pregătesc pentru management și voi face asta pas cu pas. Va trece prin etapa achizițiilor, a facturilor, a furnizorilor. Va trebui să se împartă, așadar, între studii și muncă, pentru că vreau să îl responsabilizez – să își câștige banii învățând, în același timp, asimilând cât mai multe informații, dezvoltându-se, evoluând”, a declarat Chef Zaharia.

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner. Juratul Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză de proporții

Citește și: Cum arată copiii și soția lui chef Ștefan Popescu. Juratul de la Chefi la cuțite a pornit într-un circuit al Turciei

Andreas, pasionat de mic de bucătărie

În urmă cu câțiva ani, Orlando Zaharia spunea că Andreas iubește să gătească și intră în bucătărie de fiecare dată când are ocazia.

„E disperat să vină să lucreze, să stea cu mine, își gătește acasă. Eu l-am luat de câteva ori ca să vadă cum se câștigă banii. I-am dat să curețe, să facă tot felul, nu a comentat și a făcut tot ce i-am cerut. Apoi a văzut la maică-sa cum se face și ușor, ușor a început să termine el câte o mâncare începută de maică-sa sau să-și facă singur”, spunea chef Zaharia la momentul respectiv.

Deși este pasionat de gătit, Andreas se confruntă cu o problemă de sănătate care nu îi permite să consume dulciuri. Aceasta este intolerant la fructoză și la gluten.

„Băiatul meu nu are voie să mănânce fructoză, zahăr, gluten. Eu știu ce înseamnă. Este altceva, dar știu ce înseamnă. El nu a băut un suc în viața lui. Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui. Când era mic, el nu putea să spună că nu vorbea, dar vomita și i se făcea rău și noi nu știam de la ce”, a mărturisit Orlando Zaharia.

Citește și: Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-un costum de baie decupat. Vedeta are o siluetă impecabilă la 49 de ani

Citește și: Andreea Esca, despre salariul de la Pro TV: „Am cât merit”. Ce a dezvăluit despre fiul ei, Aris Eram, și colega sa de breaslă, Andreea Berecleanu

Ce face bucătarul în timpul liber

Juratul Chefi la cuțite a dezvăluit și ce face în timpul liber pentru a se relaxa. Aceasta a afirmat că preferă să stea departe de bucătărie și fuge la munte, cu prietenii.

„Atunci când pot, după o săptămână foarte plină, îmi place să-mi iau ATV-ul și să plec la munte cu prietenii. Dar, în același timp, în fiecare weekend, într-una dintre zile, este imposibil să nu am măcar un prieten în vizită, iar relaxarea de acasă, alături de familie și câțiva prieteni îmi încarcă bateriile”, a spus Orlando Zaharia.

Din anul 2020, juratul Chefi la cuțite este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, specializată pe servicii Hight-End Food pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. Cel de-al doilea proiect din prezent, restaurantul Zmoke dedicat preparatelor pe jar cu gust traditional, este dezvoltat de Chef Zaharia împreună cu Chef Lazăr Florian. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu chef Orlandoo Zaharia și fiul lui, Andreas

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton