Cu ce se confruntă Theo Rose când merge în mall. Antrenoarea de la „Vocea României” a povestit tot: „Am mai trecut o dată prin asta”

.

Theo Rose (27 ani) este una dintre cele mai de succes artiste din România la ora actuală, astfel că nu este de mirare că este recunoscută în fiecare loc în care ajunge. Iar o călătorie la shopping, în mall, este o adevărată aventură pentru iubita lui Anghel Damian, care mărturisește că mult timp s-a lăsat afectată de comentariile la adresa ei, pe care le aude din întâmplare.

De ce alege Theo Rose să nu asculte comentariile oamenilor despre ea

Theo Rose continuă să se bucure de lucrurile simple, deși a devenit o adevărată vedetă. Antrenoarea de la „Vocea României” recunoaște că încă merge prin mall-uri, unde se întâmplă să vadă reclame în care actorul principal este chiar ea. Iubita lui Anghel Damian spune că, deși nu iese aranjată prin magazine, oamenii încă o recunosc, dar mărturisește că nu mai stă să asculte ce spun alții despre ea de teamă că se va lăsa afectată ce comentariile răutăcioase.

„Mai merg nearanjată prin mall și dau ochii cu varianta mea frumoasă. Partea buna e că tot nu trec neobservată, ceea ce înseamnă că nu sunt dezastru în varianta raw, partea rea e că nu mă pot minuna prea mult în fața unei poze cu mine că m-ar bănui lumea de tulburare narcisică de personalitate.
Și nici nu mă mai opresc să ascult ce zic alți oameni uitându-se la pozele mele de prin magazine că am mai trecut odată prin asta și am zis că „dau un pumn la o doamnă””, a povestit Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Theo Rose și Horia Brenciu, apariție inedită la Vocea României 2024. Detalii din culisele sezonului 12: „Avem o echipă de nebuni”

Citește și: Ce mare s-a făcut fiul lui Theo Rose! Sasha merge deja singur, fără ajutor. Cum l-a filmat iubita lui Anghel Damian

Citește și: Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu David Goldcher și concertul „Descântatele”. Cum împacă profesionalul cu personalul: „Iese cu scandal câteodată” / Exclusiv

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion. Ianca a împlinit 20 de ani. „Prințesa!” / Foto

Artista a auzit cum este bârfită în mall

La începutul anului trecut, Theo Rose a auzit cum o doamnă spunea tot felul de lucruri despre ea, deși nu o cunoștea. Totul a început când femeia și alți doi domni au văzut un afiș cu ea, iar unul dintre bărbați a întrebat cine este în imagine. Atunci, femeia a început să povestească vrute și nevrute, în timp ce în spatele ei se aflau artista și Anghel Damian.

Cântăreața a povestit întreaga întâmplare pe pagina ei de Instagram.

„Știi că sunt în Băneasa panourile alea pe care rulează campania. Treci pe lângă mai multe panouri din alea unde apar eu cu videoclipul ăla cu prosopul în cap. Și în fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni trecuți de 45 de ani. Ea cu geantă scumpă și ei îmbrăcați așa. Unul din ei s-a uitat așa mai insistent la panoul ăla. Am zis să fiu atentă că sigur zice ceva”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au ales să meargă în spatele micului grup pentru a auzi ce vorbesc.

„Mergeam în spatele lor, la distanță de vreun metru, dar eu oricum eram atentă acolo că era sigură discuția despre mine. Omul a întrebat politicos. „Cine e fata asta?” Și a început ea: ”Asta? Stai că îți spun eu cine e asta”. Mi-a luat toată viața la rând”, a continuat artista.

„Zicea de Anghel – ăsta cu care e ea acum e regizor, joacă în Clanul, e pe la Vocea României. E cu regizorul acum. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el. Dar știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr, așa zicea. Și știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Mărin”, a spus amuzată Theo Rose.

„Râdeam acolo în spatele lor. Într-un minut și jumătate femeie aia a spus tot ce a citit ea în presă de mine. Nu îi place, dar a stat să vadă tot ce fac”, a subliniat ea.

Acum, cântăreața a recunoscut că se lasă afectată de ceea ce spun oamenii despre ea, așa că preferă să își vadă de drumul ei și să nu mai asculte ce spun cei din jur.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton