Cu ce se confruntă Nicole Cherry în cariera muzicală: „Treaba asta este cea mai grea”. Ce relație are cu divinitatea și ce spune despre terapie / Exclusiv

.

Nicole Cherry pune credința și recunoștința pe primele locuri în viața ei. Cântăreața în vârstă de 25 de ani are o relație strânsă cu divinitatea și susține, totodată, importanța și beneficiile terapiei. La Fresh by Unica, artista a mărturisit în ce măsură Dumnezeu este prezent în viața ei, care a fost experiența sa cu terapia, dar și cum își exprimă zilnic recunoștința pentru toate realizările sale personale și profesionale.

Ce relație are Nicole Cherry cu divinitatea și ce spune despre terapie

La doar 25 de ani, Nicole Cherry are peste un deceniu de carieră în spate. Cântăreața s-a lansat în anul 2013, la doar 14 ani, cu single-ul „Memories”, care are nu mai puțin de 15 milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent, artista este concentrată pe extinderea carierei sale la nivel internațional. Cel mai recent, Nicole a lansat piesa „Como El Agua”, o colaborare cu Sikotoy. Despre planurile sale de carieră, dar și despre relația ei cu Dumnezeu, solista ne-a vorbit pe larg în ediția Fresh by Unica din 22 mai.

„E foarte strânsă. Nimic fără Dumnezeu. Chiar nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune, oricât sunt de obosită. Spun: «Mulțumesc, Doamne!». Eu cred foarte tare în tot ce înseamnă divinitate și cred că e important să nu ne pierdem niciodată legătura cu Dumnezeu”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Citește și: Ce fel de mamă este Nicole Cherry: „Am un caracter care nu m-a doborât”. Vrea să depășească granițele țării cu muzica ei / Exclusiv

„Lucrurile, dacă sunt rezolvate la timp, nu se agravează”

Nicole nu se ferește să vorbească despre reușitele sale, dar și despre momentele mai puțin frumoase din viața ei. Unele dintre acestea din urmă au determinat-o să apeleze la terapie, lucru pe care l-a făcut fără să stea pe gânduri. În plus, cântăreața vorbește public despre decizia ei tocmai pentru a-i încuraja pe cei care o admiră să se auto-analizeze și să facă pace cu faptul că ar putea avea nevoie de ajutor de specialitate.

„Da, am făcut câteva ședințe de terapie și de fiecare dată am spus asta, adică nu mă feresc. Mi se pare foarte important să reușești să te auto-evaluezi, să-ți dai seama că ai nevoie de ajutor. De multe ori, oamenii neagă. E o chestie pe care trebuie să o accepte. Lucrurile, dacă sunt rezolvate la timp, nu se agravează și reușești să te menții, atât psihic, cât și fizic, bine. Lucrurile de la interior încep după să se arate la exterior și cred că e o greșeală când încep să se vadă”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Nicole Cherry are o relație apropiată cu terapeutul ei, pe care îl sună ori de câte ori simte nevoia. În prezent nu merge regulat la terapie, dar știe că, oricând are nevoie, poate găsi sprijin și înțelegere acolo.

Citește și: Nicole Cherry, dezvăluiri despre nunta cu Florin Popa: „Îmi doresc foarte mult în afara țării” / Exclusiv

Cea mai mare provocare a lui Nicole Cherry ca artist

Nicole Cherry este recunoscătoare în primul rând pentru sănătatea ei și a familiei și pentru tot ceea ce Dumnezeu i-a oferit și continuă să îi ofere. Pentru talentul pe care-l are, pentru bunurile materiale pentru care a muncit, și pentru că este în continuare un artist ascultat și îndrăgit de public.

„Mi se pare că este un lucru foarte important, să te meții în timp, și să te autodepășești. Până la urmă, cred că treaba asta este cea mai grea. Trendul se schimbă, apar foarte mulți artiști și trebuie să fii mereu în pas cu tot ce se lansează, iar asta e greu. Dar eu îi mulțumesc Dumnezeu pentru inspirația pe care mi-o dă zilnic, pentru că am reușit să fac treaba asta și că prin muzica mea am bucurat sufletele oamenilor”, a încheiat Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Citește și: Nicole Cherry și sora ei seamănă ca două picături de apă! Cu ce se ocupă Carla în Marea Britanie

Nicole Cherry, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh am mai vorbit cu Nicole Cherry despre cum se împarte între familie și carieră, planurile sale de viitor și hate-ul online, printre multe altele. Urmărește interviul mai jos!

#ThisorThat cu Nicole Cherry

Foto: Instagram/@nicolecherry

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton