Cu ce se confruntă Jean Paler, după ce i-au fost montate încă două stenturi la inimă: „Iau 18 pastile pe zi”

.

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, a avut o perioadă mai dificilă. A fost internat de mai multe ori, iar la inimă are montate nouă stenturi și un fibrilator. Deși acum urmează un tratament, actorul spune că în curând va ajunge din nou într-o instituția spitalicească.

Deși are o mulțime de probleme de sănătate, acesta nu își pierde speranța de a reveni cât mai repede în locul pe care îl iubește cel mai mult și unde se simte cel mai bine: pe scenă.

Jean Paler, internat timp de trei luni

Ultimele luni au fost cu adevărat grele pentru Jean Paler care a stat mai mult prin spitale decât acasă. Ultima operație, în care i-au fost montate încă două stenturi, pe lângă cele șapte pe care le avea deja, spune că a fost dificilă, iar acum medicii i-au recomandat un tratament. Deși își dorește nespus să urce din nou pe scenă, actorul este nevoit să mai stea puțin departe de luminile reflectoarelor și aplauzele publicului.

„Acum sunt acasă după trei luni de spitale. Am fost internat în cinci spitale iar ultimul a fost la Fundeni. Mai mult m-au plimbat decât m-au tratat doctorii. Pe 28 noiembrie, luna asta, urmează să mă internez iar. Acum iau tratament, mi-au dat doctorii tratament și vor să vadă ce efect are. Acum trei săptămâni mi s-au mai pus la inimă încă două stenturi, a fost destul de grea operația”, a declarat Jean Paler pentru Click.

Citește și: Ce pensie are Jean Paler: „Ce să fac cu atât de puțini bani?”

Citește și: Jean Paler, prădat de hoți. Actorul a rămas fără pensie: „M-au lăsat fără niciun ban”/ Video

Actorul nu și-a pierdut nici acum simțul umorului.

„Acum am 9 stenturi și un fibrilator. M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”, a glumit el.

Actorul, nevoit să ia 18 pastile pe zi

Nici tratamentul nu este unul ușor, acesta presupunând o mulțime de medicamente. Mai exact, Jean Paler este nevoit să ia 18 pastile pe zi, pentru a se asigura că organismul lui nu va respinge cele două noi stenturi montate de medici.

Citește și: Delia, criticată că a ajuns pe Everest doar pentru că „are bani”. Cum a răspuns artista. „Păi și ce să facem?”

Citește și: Elena Gheorghe, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Nu se pot rezolva”

„Momentan, după externare, stau în pat, iau medicamente la ore fixe și încerc pe cât de mult posibil să evit stresul. Dimineața iau opt pastile, la prânz cinci pastile și seara tot cinci pastile. În total sunt 18 pastile pe care le iau pe zi”, a dezvăluit Jean Paler pentru publicația citată anterior.

Actorul a precizat că se află la pat pentru a se recupera mai repede.

„Momentan sunt în recuperare pentru că cele două stenturi sunt corpuri străine în organism și trebuie să se obișnuiască corpul cu ele”, a subliniat el.

Pe lângă problemele pe care le are cu inima, Jean Paler mai suferă și de diabet.

„Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun. După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus. Este o boală fără leac, poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge”, spunea actorul la începutul lunii octombrie.

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton