Cu ce noutate vine noul sezon MasterChef. Dezvăluirile făcute de chef Sorin Bontea

.

MasterChef debutează în această seară, la Pro TV cu un nou sezon. Chef Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurați, a dezvăluit că concurenții vor lupta, înainte de premiul cel mare, pentru un avantaj uimitor. Care sunt surprizele celui mai nou sezon al emisiunii culinare.

Chef Sorin Bontea, despre noutățile noului sezon MasterChef

Emisiunea MasterChef revine în această seară pe micile ecrane, cu chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu la masa juraților, și cu Gina Pistol în rol de prezentator. Înainte de marea premieră, chef Bontea a dezvăluit că noul sezon vine cu câteva noutăți, precum și cu un premiu pe măsură.

„În noul sezon MasterChef, vor avea parte de surprize plăcute. Avem o noutate – șorțul de aur, pe care îl poate primi unul dintre concurenți. Asta va fi cumva o responsabilitate pentru el. Și de ce nu, poate stârni invidia celorlalți. Depinde…se pot întâmpla multe. Concurenții noștri gătesc bine, sunt pasionați de bucătărie. Asta înseamnă că oricine din țara asta poate participa la MasterChef”, a declarat Sorin Bontea pentru Pro TV.

Astfel, concurentul care îi va impresiona cel mai mult pe cei trei chefi în preselecții va primi acest șorț de aur și va trecere peste etapa de bootcamp, ajungând direct în bucătăria MasterChef.

Considerat a fi unul dintre cei mai indulgenți jurați, bucătarul spune că de data aceasta va fi și mai indulgent: „Am mai îmbătrânit, au trecut anii peste mine”.

Citește și: Cum se înțeleg Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după trei ani de relație. Dezvăluirile făcute de juratul MasterChef: „O să auziți și clopote de nuntă”

Citește și: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce mănâncă prezentatoarea de la MasterChef într-o zi

„După atâția ani de show-uri culinare, am auzit multe povești, la unele te întristezi, la altele te bucuri. Îmi plac alea care sunt mai pe bucurie. Dar na, nu totul este roz în viață. Cred că MasterChef poate schimba destine”, a spus Sorin Bontea despre concurenții noului sezon.

Care este marele premiu MasterChef

Concurenții MasterChef vor lupta pentru un premiu deloc de trecut cu vederea. Marele câștigător va pleca acasă nu doar cu un titlu mult râvnit, dar și mai bogat cu 75.000 de euro.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri de la filmările noului sezon MasterChef: „M-au scos mulți concurenți din sărite”

Citește și: Gina Pistol, strălucitoare într-o ținută de 450 lei, la filmările MasterChef. Look-ul cu care a atras toate privirile

„75.000 euro e o sumă foarte importantă. Da, foarte importantă. Pe partea de cooking show-uri cred că e cel mai mare premiu care a fost până în momentul de față. În primul rând, noi avem nevoie la MasterChef de oameni care cu adevărat vor să schimbe viața, pentru că MasterChef este mai mult decât un cooking show. MasterChef începe acum, dar nu se termină niciodată pentru concurent e genul de proiect în care omul chiar își schimbă viața. Adică vine un simplu, nu știu bancher, să zicem. Și dacă trage cărțile corecte reușește să-și schimbă viața, să ajungă un chef de mare succes. Avem exemple foarte clare din trecut, din primele sezoane”, a afirmat chef Florin Dumitrescu, potrivit Capital.

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO. Show-ul culinar va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu jurații MasterChef

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton