Cu ce bărbaţi celebri s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan. De ce s-a despărţit de Marius Moga şi Bogdan Vlădău

.

Iulia Vântur trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și se bucură de reușite nenumărate pe plan profesional. Totuși, înainte de a-și găsi iubirea în India, frumoasa blondină s-a iubit cu bărbați celebri din România, relații care au fost intens mediatizate și discutate. De ce s-a despărţit de Marius Moga şi Bogdan Vlădău?

De ce Iulia Vântur s-a despărţit de Marius Moga

Iulia Vântur și Marius Moga au format unul dintre cele mai cunoscute și nonconformiste cupluri din showbiz-ul românesc în anii 2000. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, începând cu anul 2007, într-o relație care a fost atât intensă, cât și plină de provocări.

În acea perioadă, Marius Moga era deja un compozitor de succes, iar cariera sa muzicală implica multe sacrificii. Aceasta a fost una dintre principalele cauze ale tensiunilor dintre cei doi. Viitorul muzical al lui Marius devenea din ce în ce mai important, ceea ce a dus la momente în care Iulia se simțea neglijată și lipsită de afecțiune, motiv pentru care s-a speculat că fosta prezentatoare TV ar fi călcat strâmb în relaţie.

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu spune adevărul despre relația cu Marius Moga: „Am suferit atunci” / Exclusiv

Citeşte şi: Oana Radu: „Sunt supărată pe Marius Moga”. Ce spune cântăreața despre experiența de la „Vocea României”

La ceva timp după despărţire, Iulia Vântur a mărturisit că Marius Moga a fost ca o oglindă pentru ea, ajutând-o să se cunoască mai bine și să evolueze. Ea a învățat multe despre dragostea adevărată și necondiționată după ce relația s-a încheiat. Despărțirea lor din 2011 a șocat pe mulți, care se așteptau ca aceștia să treacă la următorul pas, căsătoria. Totuși, ambii au ales să rămână prieteni, menținând o legătură strânsă chiar și după separare.

În momentul în care e cineva care stă zi de zi cu tine şi care îţi observă şi relele și bunele, şi mai ales ştie să comunice cu tine, şi e destul de analitic, poţi să înveţi lucruri despre tine şi să te vezi cu adevărat. Marius a fost oglindă pentru mine, şi eu pentru el.

M-a ajutat foarte mult să mă cunosc. În primul rând suntem foarte buni prieteni. Adică un prieten pe care îl câştigi aşa şi-l păstrezi. E cel mai important lucru. Am învățat multe și am crescut și evoluat împreună.

Ne-am modelat unul pe celălalt. Am învățat ce înseamnă dragostea adevărată și pură, mai ales după ce am terminat relația. Abia după, am simțit dragostea aia necondiționată – când nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”, a mărturisit Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp pentru showblitz.ro.

A avut o relaţie scurtă cu Bogdan Vlădău

După despărțirea de Marius Moga, Iulia Vântur a avut o relație scurtă, dar intensă, cu Bogdan Vlădău. Cei doi au fost surprinși de câteva ori împreună, în momente tandre, însă relația lor nu a durat mult. Deși nu a fost o relație oficială, amândoi au descris acea perioadă ca fiind una frumoasă și semnificativă.

În cadrul podcastului „La Măruţă”, Bogdan Vlădău a mărturisit, în timp ce se afla lângă soţia sa, Gina Chirilă, că Iulia a fost un episod frumos în viața sa și că, deși nu mai există șanse pentru o relație în prezent, își amintește cu plăcere de acele momente.

Citeşte şi: Gina Chirilă, dezvăluiri sincere despre viața de mamă: „Am trecut printr-o depresie foarte rea”. Cum își împarte sarcinile cu Bogdan Vlădău / Exclusiv

Citeşte şi: Bogdan Vlădău, adevărul despre practicile șamanice: „Odată ce o iei pe calea asta nu prea mai e întoarcere” / Interviu exclusiv

Relația cu Bogdan Vlădău a avut loc într-o perioadă în care Iulia Vântur se afla într-o pauză de relație cu Marius Moga, ceea ce poate explica de ce a fost atât de scurtă. Totuși, amândoi au vorbit despre această experiență cu respect și apreciere, subliniind că nu sunt genul de persoane care să se întoarcă la relații din trecut.

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere”, a declarat Bogdan Vlădău, în podcastul lui Cătălin Măruţă, potrivit libertatea.ro.

S-a logodit în secret cu Salman Khan?

În prezent, Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați actori din Bollywood. Relația lor a început cu mai bine de un deceniu în urmă și de atunci au rămas împreună, bucurându-se de succes și sprijin reciproc. Recent, au apărut zvonuri despre o posibilă logodnă între cei doi, alimentate de un inel misterios pe care Iulia l-a purtat la un eveniment important.

Citeşte şi: Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan: „Este scutul meu”. Cum e strigată de fanii actorului

Citeşte şi: Iulia Vântur, replică dură pentru Teo Trandafir, după ce a deranjat-o cu întrebări legate de Salman Khan: „Am fost dezamăgită!”

„După cum știm, pe data de 23 iunie, Iulia a participat, bineînțeles că a fost și Salman Khan, au participat la nunta lui Sonakshi Sinha și celebrul Zaheer Iqbal, fiul prietenului cel mai bun al lui Salman Khan (…) La degetul ei s-a observat inelul de logodnă, nu știu dacă a văzut toată lumea. Despre acest inel au mai fost zvonuri, dar nu l-am văzut până acum. Zvonurile au început din august 2016, când Iulia și Salman Khan au mers împreună în Tibet și au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama. Nu pot să spun 100%, dar acel inel pare a fi un inel de logodnă. Deocamdată nu s-a scris nimic despre acest inel”, a declarat Simona Kumar, o româncă stabilită în India, la Știrile Antena Stars, potrivit spynews.ro.

La nunta fiului celui mai bun prieten al lui Salman Khan, Iulia a fost văzută purtând un inel care a stârnit speculații. Aceasta nu este prima dată când apar zvonuri despre o logodnă, însă nici Iulia, nici Salman nu au confirmat oficial aceste informații. Totuși, prezența acestui inel și momentele frumoase petrecute împreună sugerează că relația lor ar putea fi mai serioasă decât se știa până acum.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton