Cristina Spătar radiază în prima vacanță după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce destinație a ales cuplul

.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios pe 24 iunie, la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al bărbatului, după aproximativ jumătate de an de la cununia civilă. Cuplul a plecat în prima vacanță după nuntă, în Italia, la sora Cristinei, care locuiește acolo.

Din Italia, Cristina Spătar a publicat mai multe imagini pe Instagram, urmăritorii săi remarcând fericirea de pe chipul ei. „Ai întinerit de când ești fericită!”; „Îți doresc o viață de poveste! Meriți!”; „Ești senzațională!”; „Fericirea se citește pe chipul tău!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile imaginilor.

Cristina Spătar radiază în prima vacanță după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce destinație de lux a ales cuplul

Deși este prima lor vacanță împreună după nuntă, nu este luna de miere a cuplului, aceea urmând să aibă loc în noiembrie, în Maldive, alături de cele două perechi de nași, Cornel Botgros și Ion Paladi și soțiile lor, dacă vor reuși să-și sincronizeze programele.

Până atunci, însă, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu se află în vacanță în Portofino, Italia. Peisajul de poveste și arhitectura excepțională au transformat destinația de lux din nord-vestul Italiei într-una dintre cele mai elegante locații de pe riviera italiană.

Citește și: Cristina Spătar nu s-a mutat cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „Locuiesc în continuare în Crevedia” / Video

Citește și: Cum a făcut-o Mariana Ionescu Căpitănescu pe Cristina Spătar să plângă la nunta ei. Cea mai fericită zi din viața artistei, marcată de lacrimi

„Amândoi am avut un program încărcat, soțul meu cu fabrica și afacerile, eu cu studioul și piesele noi. Nu prea am avut timp de vacanțe. Sora mea stă în Italia și am plecat puțin la ea. Am ales să mergem și câteva zile în Portofino. Nu am plecat încă în luna de miere. Sperăm ca în luna noiembrie să mergem în Maldive și să ne sincronizăm cu programul nașilor. Deocamdată, după ce ne întoarcem din Italia, ne dorim să mergem puțin și la noi la mare, și ne pregătim să facem și lansarea brandului de vin care îmi poartă numele!”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click!.

Acesta este al doilea mariaj al solistei. Din primul, Cristina are doi copii, un fiu și o fiică, Albert (14 ani) și Aida (11 ani). După divorț, artista s-a mai afișat cu un singur alt partener, Tiberiu Vărzaru, care era cu 21 de ani mai tânăr decât ea și alături de care ar fi format un cuplu timp de 5 ani.

Cum se menține Cristina Spătar în formă la 50 de ani

Cristina Spătar are o siluetă suplă și tonifiată, după ce a urmat o dietă drastică înaintea nunții cu Vicențiu Mocanu, dietă care a inclus și pastile de slăbit care i-au pus sănătatea în pericol. Chiar înainte de a intra în biserică, solista simțea că va leșina. Pentru a-și reveni, cântăreața a făcut perfuzii înainte de petrecere.

După acea experiență, Cristina Spătar a renunțat la pastilele de slăbit și a început să mănânce normal, mărturisind că s-a îngrășat un kilogram. Solista mărturisește că îi este greu să se mențină în formă la 50 de ani și că se cântărește „obsesiv”.

Citește și: De ce a izbucnit Cristina Spătar în lacrimi la propria nuntă. Momentul care i-a emoționat pe toți invitații

Citește și: Ce semnifică florile din buchetul ales de Cristina Spătar la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

„Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3… încep să mănânc doar iarbă verde, cum zic eu, doar salată”, povestea Cristina Spătar în vara anului trecut, pentru Click!.

În afara unei alimentații bazate pe salate, Cristina Spătar este și adepta unui stil de viață activ. „Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani. Am făcut foarte mult Pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic, încerc să fac din toate câte puțin. Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton”, mai spunea Cristina Spătar atunci.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton