Cristina Spătar, noi detalii despre nuntă: „Este cel mai important eveniment”. Cine vor fi nașii

.

Cristina Spătar și Vincențiu Mocanu se căsătoresc religios pe 24 iunie, la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al bărbatului. Perechea s-a logodit la sfârșitul anului 2022 și s-a căsătorit civil la scurt timp după.

Cristina Spătar și soțul ei, Vincențiu Mocanu, vor avea două perechi de nași

„Sunt în pregătiri cu nunta. Sunt mulți oameni care vor veni. Este cel mai important eveniment. Nașii mei vor fi Cornel Botgros și Ion Paladi. Apoi, voi continua proiectele cu nașii. Vor veni și rude din străinătate să ne fie alături”, a declarat Cristina, pentru Fanatik.

De la petrecere nu vor lipsi nici Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu și Mihaela Gurău. Evenimentul ar urma să aibă nu mai puțin de 500 de invitați.

Citește și: Cristina Spătar a primit un cadou impresionant de 2 milioane de euro de la soțul ei: „Soția mea merită totul”

Ion Paladi: „Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian”

De Ion Paladi, pe Cristina Spătar o leagă mai multe decât pasiunea pentru muzică, artista fiind, la rândul ei, nașa fiului său. „Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros (n.red. – tatăl lui Cornel Botgros). Maestrul i-a botezat fetița, eu am cântat la botez, și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni. Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani). Am făcut și o piesă împreună, «Fa Marie cu bariz», care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube”, a povestit Ion Paladi, pentru Click!.

„Anul acesta, pe 28 aprilie, am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vichi. Până atunci doar îmi povestea despre el. Înainte de spectacol am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu, nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo, Vichi m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina. Apoi, i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii lor de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă. I-a anunțat pe toți: «Ion și Cornel o să fie nașii noștri!»”, a continuat.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Dubai, unde a fost cerută în căsătorie Cristina Spătar

„Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și a întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problemă”, a încheiat.

Cine este Vincențiu Mocanu

Vicențiu Mocanu conduce două businessuri în domeniul imobiliarelor și construcțiilor. Alături de Cristina, Vincețiu vrea să se extindă și în Emiratele Arabe Unite. Astfel, solista nu îi va fi doar parteneră de viață, ci și de afaceri.

„Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copiii sunt foarte încântați (n.red. – fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: «Da, mami, da, da!». Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. E un om foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest DA”, a declarat Cristina Spătar în emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Citește și: Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

Despre posibilitatea de a deveni din nou mamă, Cristina a mai spus: „Nu știu dacă aș mai putea, dar niciodată nu spun niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor”.

Acesta este al doilea mariaj al solistei. Din primul, Cristina are doi copii, un fiu și o fiică, Albert (13 ani) și Aida (10 ani). După divorț, artista s-a mai afișat cu un singur alt partener, Tiberiu Vărzaru, care era cu 21 de ani mai tânăr decât ea și alături de care ar fi format un cuplu timp de 5 ani.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton