Cristina Spătar a primit un cadou impresionant de 2 milioane de euro de la soțul ei: „Soția mea merită totul”

.

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Artista, care lucrează la un nou album, a împlinit sâmbătă 51 de ani și a primit un cadou impresionant de la soțul ei, Vicențiu Mocanu.

Vedeta este cu adevărat răsfățată de cel care îi este partener de viață. Bărbatul nu s-a gândit de două ori îninte de a-i oferi soției sale un cadou în valoare de 2 milioane de euro.

Cristina Spătar a primit un cadou impresionant de la soțul ei

Cristina și Vicențiu au sărbătorit ziua de naștere a artistei la un resort de lux din Bulgaria. Tot acolo, milionarul i-a dat soției sale un cadou la care aceasta nu s-ar fi așteptat: o clădire cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați situată în Crevedia.

Clădirea are o valoare estimată la 2 milione de euro, iar Cristina Spătar trebuie să se ocupe acum de gestionarea ei. Mai mult, vedeta trebuie să construiască la parter noi spații comerciale.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!”, a declarat Cristina Spătar pentru Click.

„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a dezvăluit artista.

Citește și: Cristina Spătar, confesiuni triste despre cât de dificil i-a fost să devină mamă: „A fost un șoc”

Citește și: Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

Cristina se pregătește pentru lansarea unui nou album

De asemenea, Cristina Spătar a povestit că se pregătește pentru lansarea unui nou album.

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat Cristina Spătar pentru sursa citată anterior.

Cei doi se pregătesc și de nuntă, cea religioasă, pentru că cei doi s-au cununat civil în anul 2022.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Dubai, unde a fost cerută în căsătorie Cristina Spătar

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Vicențiu Mocanu, primele declarații despre relația cu Cristina Spătar

Vicențiu Mocanu se declară extrem de îndrăgostit de soția sa, pe care își dorește să o vadă mereu fericită.

„Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadoul, ca să-și poată dezvolta mai multe business-uri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe. În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte”, a declarat milionarul pentru Click.

Bărbatul spune că își iubește foarte mult soția și că dacă ea este fericită, la fel este și el.

„Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă! Merită tot Universul! Avem trei copii minunați împreună! Albert, fiul meu, are 11 ani, și îl cheamă ca pe băiatul Cristinei, care va face 14 ani. Fiul meu este de-o seama cu Aida, fetița ei. Cu cât Cristina este mai sus, cu atât sunt eu mai bine! Chiar o iubesc și va fi acolo sus unde nu a visat niciodată. Și ea, și copiii! Pentru mine totul este la infinit și pentru totdeauna! Am încredere infinită că, pe lângă muzică, ea va reuși și în afaceri și va ajunge foarte sus”, a mai spus Vicențiu Mocanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton