Cristina Șișcanu vrea să se mute cu familia în străinătate: „Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip”

.

Cristina Șișcanu se gândește serios să plece din România și să se mute într-o altă țară, undeva în Europa.

În vârstă de 38 de ani, soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani), a vorbit în mediul online despre planul pe care îl are pentru viitorul apropiat, acela de a părăsi țara și de a se stabili în străinătate. Șișcanu consideră că ar fi mai bine pentru copiii ei și ai lui Mădălin Ionescu să facă acest pas.

Cristina Șișcanu se gândește să se mute cu familia în străinătate

„O să vă fac o mărturisire. De fapt, v-am mai spus lucrul ăsta, dar chiar serios aveam în plan în viitorul relativ apropiat, sau mă rog, ăsta era țelul nostru, ca familie: la un moment dat să ne mutăm din România, undeva într-o țară din Europa. Încă nu decisesem clar, aveam niște preferințe. Dar mai ales soțul își dorea acest lucru, spunea că pentru copiii noștri, în special pentru Petra și pentru Filip, ar fi mult mai bine așa” – a povestit ea pe rețelele de socializare.

@danyydanyy0202 #cristinasiscanu #schimbare #foryou #fypシ゚viral #5pasidebine #fyp #videoviral #viraltiktok #viral_video #foryoupage #marturisire ♬ sunet original – Danydany

Cristina Șișcanu este de părere că în România nu există soluții convenabile pentru a îmbunătăți viața persoanelor “speciale”, cum este Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, din fosta căsnicie, care suferă de hemipareză (paralizia unei jumătăți a corpului).

„În România nu există absolut nimic care să le facă viața mai ușoară persoanelor speciale”

“Ușor, ușor, am început și eu să îmi doresc lucrul ăsta. Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip, pentru că în România nu există absolut nimic care să le facă viața mai ușoară persoanelor speciale și, evident, și pentru Petra.

Am înțeles lucrurile astea și cumva a început să îmi placă ideea, și chiar să visez la ea, și cumva să ne pregătim și moral, și material, și din toate punctele de vedere.”, a fost mesajul trimis de Cristina Șișcanu, în social media” – a continuat ea.

Filip și probleme de sănătate cu care se confruntă din copilărie

Filip are 19 ani și este băiatul lui Mădălin Ionescu din căsnicia lui cu Mihaela Coșerariu. Tânărul s-a născut perfect sănătos, dar starea lui s-a degradat rapid din cauza varicelei și a lipsei unui vaccin pentru această boală.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi. Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal.

Citeşte şi: Reacția lui Filip după ce a văzut o femeie topless pe plajă. Cristina Șișcanu: „Am râs cu lacrimi!”

Citeşte şi: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, despre secretul relației de 13 ani cu Mădălin Ionescu. „Și acum simt aceiași fiori ca la început!”

Citeşte şi: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, jigniți public. Reacția dură a prezentatorului TV: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integra. Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, declara Mădălin Ionescu acum ceva vreme, potrivit demamici.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton