„Începe distracția”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu își mai cumpără casă, și-o construiesc. Vor teren cu vedere la pădure sau la lac

.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au decis să își cumpere teren și să își construiască o casă pe gustul lor. Până acum, cei doi voiau să vândă vila din Otopeni și să își achiziționeze o altă locuință. Acum au o altă strategie.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt acum în căutarea unui teren care să aibă 700-1000 de metri pătrați, dar și ieșire la lac sau pădure. Prezentatorii și-au schimbat planurile după ce au dat peste o casă care le plăcea, dar care era foarte scumpă și nu avea un teren ofertant.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu își caută teren pentru casă

„Am tot spus că vrem să ne mutăm într-o casă mai mare. Era cât pe ce să cumpărăm o casă. Până la urmă ne-am sucit. Am zis că ne luăm teren și ne construim casa care ni se potrivește. Era foarte scumpă casa. Era frumoasă, era ok, dar scumpă, și terenul nu era așa mare. Noi asta ne dorim, o curte mai mare. Atunci, deși am vrut să fug de asta, până la urmă tot acolo ajungem. Acum întrebarea e: teren la pădure sau teren la lac? Acum suntem în căutare”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe o rețea de socializare.

Cei doi au fost să vadă mai multe terenuri, dar nu au ales nimic deocamdată. Distracția abia începe. „Terenul acesta nu e foarte mare, dar e drăguț pentru că e la pădure. Cu lacul ai de multe ori probleme, cu țânțarii”, a precizat Mădălin Ionescu.

„E un teren care are ieșire la lac. Acum ne apucăm de căutat, de analizat”

De cealaltă parte, Cristina Șișcanu speră că în curând vor găsi un spațiu și își vor ridica căminul mult dorit,. „E un teren care are ieșire la lac. Acum ne apucăm de căutat, de analizat. Căutăm terenuri cu o suprafață de 700- 1000 de metri pătrați. Și după ce găsim terenul, începe distracția”, a adăugat ea.

Citeşte și: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

Citeşte și: Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux pe litoral: „Am făcut o nebunie frumoasă”

Citeşte și: Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de fiicele sale. Mesajul transmis de designer

Citeşte și: Gogoașă din Trăsniții, din nou pe mâna medicilor după ce s-a luptat cu cancerul: „Nu am voie să iau contact cu nimeni”

De ce își vând casa din Otopeni

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au scos la vânzare proprietatea pe care o împart cu Petra și Filip, asta pentru că Ștefania locuiește acum într-un apartament închiriat. Deși se gândesc că le va fi greu cu mutatul, cei doi prezentatori sunt deciși să își ducă planul la îndeplinire.

„Ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât.

Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa simplu sau poate fi simplu – mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat”, mărturisea Cristina Șișcanu, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton