Cristina Șișcanu, răsfățată de Mădălin Ionescu la împlinirea a 39 de ani. Ce cadouri a primit: „Îmi vin foarte bine”

.

Cristina Șișcanu a împlinit 39 de ani pe 3 noiembrie 2023. Soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a oferit mai multe cadouri, printre care o vacanță în Austria și Ungaria, și două perechi de pantofi de la brandurile Prada și Celine. Prezentatorul TV a filmat-o pe soția lui deschizând cadourile și a publicat reacțiile sale pe rețelele sociale.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. La acea vreme, Mădălin găzduia emisiunea, iar Cristina îndeplinea rolul de reporter. Deși formau alte cupluri când s-au cunoscut, treptat, relația de prietenie dintre Mădălin și Cristina s-a transformat într-una de iubire. S-au despărțit de foștii parteneri, iar din 2010 formează un cuplu. Pentru aniversarea de 39 de ani ai Cristinei, perechea s-a reîntors în orașul pe care l-a vizitat în prima vacanță împreună, Viena.

Cristina Șișcanu, impresionată de cadourile primite de la Mădăline Ionescu, de ziua ei

De acolo, Mădălin Ionescu i-a cumpărat Cristinei Șișcanu două perechi de încălțăminte, o pereche de pantofi aurii cu toc de la Prada și o pereche de botine cu talpă ortopedică de la Celine. Prezentatorul TV a filmat-o pe soția lui deschizând cele două cadouri și a oftat eliberat după ce i s-a confirmat că a făcut alegerile potrivite.

Pe perechea de pantofi Prada, Mădălin Ionescu a cheltuit 550 de euro, potrivit etichetei de pe talpa acestora. „Îmi plac foarte tare de când au apărut. Îmi vin foarte bine, sunt foarte frumoși. Superbi!”, a spus Cristina Șișcanu despre pantofi. Cel mai probabil și perechea de botine Celine a avut un preț similar. La aceste costuri se adaugă și cele de călătorie în Austria și Ungaria, unde cuplul a mers alături de fetița lor, Petra. Totodată, de la prezentator, Cristina a primit și un buchet de trandafiri albi, florile albe fiind preferatele ei.

Citește și: De ce își scot Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu casa la vânzare: „Luăm doar lucrurile personale”

Citește și: Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. „Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor”

Citește și: Mădălin Ionescu, acuzat că face diferențe între copii. Cum a reacționat jurnalistul: „E ușor să emiți mizerii”

Ce diferență de vârstă este între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit civil în aprilie 2011, în Republica Moldova, iar religios în iunie 2011, pe domeniul Știrbey. Împreună au o fiică, Petra, născută în aprilie 2017. Din prima căsnicie, prezentatorul TV mai are doi copii, Ștefania și Filip.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de 13 ani, iar între ei este o diferență de vârstă de 14. Mădălin Ionescu a împlinit 53 de ani în august 2023, iar Cristina 39 luna aceasta.

Foto: Instagram/Cristina Șișcanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton