Cristina de la „Insula Iubirii”, umilită şi jignită de soţul ei, Andrei, în urmă cu 10 ani, la „Mireasă pentru fiul meu”. Imagini explicite cu comportamentul şocant al concurentului

.

Cristina și Andrei Rotaru, două figuri deja cunoscute în peisajul televiziunii românești, au devenit subiectul discuțiilor aprinse după participarea lor la „Insula Iubirii”. Povestea lor, una marcată de urcușuri și coborâșuri, a început cu mult înainte de apariția lor în cadrul acestui reality show intens. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, unde relația lor a fost pusă pentru prima dată la încercare, dezvăluind publicului latura problematică a comportamentului lui Andrei.

Comportamentul șocant al lui Andrei la „Mireasă pentru fiul meu”

În urmă cu 10 ani, la „Mireasă pentru fiul meu”, Cristina a fost una dintre concurentele care a atras atenția nu doar prin personalitatea ei, ci și prin relația tensionată pe care o avea cu Andrei Rotarau, cel care avea să devină soțul ei.

La acea vreme, concurentul de la „Insula Iubirii” manifesta un comportament agresiv, atât verbal cât și fizic, comportament care a stârnit controverse în rândul telespectatorilor. Cristina, deși îndrăgostită de el, nu a ezitat să își exprime nemulțumirea în mod public, vorbind despre dificultățile prin care trecea.

„Eu îl iubesc și deja îmi găsește motive din orice. De fiecare dată exagerează cu ținutele și eu nu sunt genul să accept toate răutățile astea și caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal și uneori mă și împinge”, declara Cristina la acel moment, potrivit kudica.ro, dând de înțeles că relația lor era departe de a fi ideală.

Citeşte şi: Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

Mai mult decât atât, într-un video cu cei doi de pe timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, a fost surprins comportamentul agresiv despre care vorbea Cristina în testimoniale. Aflat în bucătărie pentru a prepara ceva de mâncare, Andrei s-a arătat extrem de iritat de o glumiţă pe care Cristina a făcut-o, astfel că la scurt timp după o serie de replici acide, bărbatul a aruncat tigaia cu mâncare pe jos, luându-i pe surprindere atât pe cei din cadrul emisiunii, cât şi pe cei din faţa micilor ecrane.

Situaţia controversată nu s-a oprit aici. După gestul exploziv, Andrei a continuat jignirile şi cuvintele dure faţă de partenera sa, în ciuda faptului că aceasta a încercat prin fel şi fel de căi să-l calmeze.

„A fost o prostioară. Nu mă aşteptam să reacționeze aşa. Eu sunt învăţată cu felul lui de a fi, dar mă gândeam că s-a schimbat”, spunea Cristina la vremea aceea, în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

„Nu îmi pare rău şi nu regret că am aruncat cu tigaia. Nu îmi face plăcere să stau cu tine. Nu mai am răbdare cu tine. Pleacă de aici cu explicaţiile tale de 2 lei. Nu te mai băga în seamă cu mine. Mi-a ajuns”, au fost replicile acide folosite de Andrei în conversaţia cu Cristina.

Această situație a ridicat multe semne de întrebare în rândul celor care urmăreau emisiunea, mulți considerând că relația lor nu avea șanse să supraviețuiască în astfel de condiții. Cu toate acestea, în ciuda problemelor, cei doi au continuat relația, ba chiar s-au căsătorit în cadrul emisiunii, un pas surprinzător având în vedere circumstanțele dificile de la începutul relației lor.

De la „Mireasă pentru fiul meu” la „Insula Iubirii” – un cerc vicios al suferinței

Trecerea timpului nu a rezolvat problemele dintre Cristina și Andrei, ci, din contră, acestea au reieșit din nou la suprafață cu o intensitate crescută. După 10 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și testeze relația participând la „Insula Iubirii”. Această decizie, care inițial părea un mod de a-și reafirma iubirea, s-a dovedit a fi una dezastruoasă pentru relația lor.

În doar două zile de la începutul emisiunii, Andrei a uitat complet de jurămintele sale și a cedat ispitei Diandra. Comportamentul său a fost unul șocant, mai ales având în vedere modul în care el își declarase iubirea pentru Cristina la începutul emisiunii. Această trădare a scos la iveală toate frustrările și defectele din relația lor, dezvăluind un tablou trist al unei căsnicii care se destramă în fața publicului.

Citeşte şi: Obiectul pe care Andrei de la Insula Iubirii l-a scăpat din buzunar şi care arată în ce stadiu al relaţiei se află cu Diandra. Ceartă aprinsă între cei doi

Citeşte şi: Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Era roşcată cu părul scurt

Telespectatorii au rămas fără cuvinte când au văzut cât de repede se poate destrăma o căsnicie de 10 ani. Mulți s-au întrebat cum au reușit cei doi să rămână împreună atât de mult timp, având în vedere comportamentul lui Andrei, care era evident problematic încă de la începutul relației.

Cum şi-a motivat Cristina Rotaru comportamentul de la „Insula Iubirii”

În ciuda suferinței evidente, Cristina a încercat să își justifice reacțiile și comportamentul în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Ea a explicat că emisiunea nu reflectă întotdeauna realitatea, iar multe dintre secvențele difuzate sunt scoase din context. Cristina Rotaru a menționat că, de multe ori, discuta anumite aspecte ale relației lor în testimoniale care nu au fost incluse în emisiune, ceea ce a dus la o percepție distorsionată din partea publicului.

Citeşte şi: Replici acide între Cristina de la Insula Iubirii și ispita Diandra. Confruntare de gradul zero: „Nu ești în măsură să mă cerți”

Ea a subliniat că situația din realitate este mult mai complexă decât cea prezentată la televizor, dar, cu toate acestea, faptele rămân: Andrei a trădat-o pe Cristina, iar această trădare a fost vizibilă pentru toți cei care au urmărit emisiunea.

Reacția mamei Cristinei, după ce a văzut imaginile cu ginerele ei Andrei şi ispita Diandra

Imaginile difuzate cu Andrei și ispita Diandra nu au lăsat-o indiferentă nici pe mama Cristinei, care a avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare. Tanța Blonda, mama Cristinei, a criticat dur comportamentul ginerelui său, subliniind cât de greșit este să cauți fericirea în brațele altei femei după 10 ani de căsnicie.

„În ce etică a vieții sau conduită etică se scrie că trebuie să îți trăiești fericirea lângă prima femeie pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat demult? Ea, soția ta, îți dă valoare. Tu, fără ea, în curând ești nul”, a scris ea, arătându-și astfel dezamăgirea față de comportamentul lui Andrei, potrivit unica.ro.

Această reacție a întărit sentimentul de solidaritate față de Cristina, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă. În fața acestei situații, mulți fani ai emisiunii și-au exprimat sprijinul față de Cristina, considerând că aceasta merită mai mult decât ceea ce Andrei îi oferă.

Deşi mulţi ar fi spus că Andrei Rotaru şi Cristina se află acum într-un moment de cotitură în relația lor, aticipând un sfârșit amar, se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul. Cei doi au fost surprinşi recent impreună la aeroport, pregătindu-se să plece într-o vacanţă impreună, în timp ce pe Antena 1 rulează imagini cu infidelitatea concurentului şi cu suferinţa pricinuită de comportamentul lui, Cristinei.

Sursa foto: A1.ro, Captură Video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton