Cristina Cioran, primele declarații despre despărțirea de Traian Văduva

.

Cristina Cioran (39 de ani) a confirmat că ea și Traian Văduva (44 de ani) s-au despărțit după 10 ani de relație. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Cristina a clarificat zvonurile legate de logodnă.

Cristina Cioran, primele declarații despre despărțirea de Traian Văduva

Întrebată de gazde dacă este adevărat că a fost părăsită de Traian, Cristina a răspuns: „Nu”. „Oamenii, la un moment dat, nu se mai înțeleg. O dată, de două ori, de nouă ori. Te tot cerți până când, la un moment dat, spui «gata!». Am zis: «Gata, frate! Nu mai merge». După care tot încercam să o reluăm, dar nu funcționa. Sufletele s-au deschis atât la mine, cât și la el. Așa că iată-ne fericiți până la adânci bătrâneți cu alte persoane”, a completat.

În cele din urmă, Cristina a confirmat că ea a fost cea care a pus punct relației cu „subiect și predicat” după ce atât ea, cât și Traian au realizat că nu se mai înțeleg.

„Domnișoara care a scris articolul, asta e, atât a dus-o capul, a zis că, la o petrecere de-a unei prietene, Traian m-a cerut în căsătorie. Nu este adevărat. Era o glumă proastă. Ne tot întreba o ziaristă când ne căsătorim. Poate că ăsta era și motivul, că nu m-a cerut niciodată. Am așteptat ceva. Așa au ajuns aceste informații la public”, a mai spus.

Cristina Cioran a avut coronavirus în septembrie

„În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi, două, durere de cap și o sinuzită. M-am izolat două săptămâni și a trecut. Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă”, a declarat actrița atunci, pentru Playtech.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020. „Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic”

Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat?

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton