Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. „O despărțire ca oricare alta!”

.

În cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie, în presa mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora Cristina Ciorna și partenerul ei de viață, Alex Dobrescu s-ar fi despărțit. Totul a pornit de la o postare făcută de Dobrescu pe pagina sa de Facebook, în care spunea că este “fostul iubit”.

A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran. – a fost mesajul acestuia.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. "O despărțire ca oricare alta!"

Câteva ore mai târziu, Cristina Cioran a confirmat la Antena Stars că s-a despărțit de tatăl copilului ei din cauza unor divergențe.

Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este și cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu-mi fac planuri. (n.r. de împăcare). Acum prioritatea mea este Ema, așa că o las așa cum a picat. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos, nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta – a spus actrița la TV.

Citeşte şi: Ce tabieturi de cuplu au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „După ce se culcă copiii, rămânem noi doi”

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

Citeşte și: Adrian Enache, dezvăluiri neașteptate despre moartea Mihaelei Runceanu: „Dacă rămâneam la ea în acea noapte, nu murea!”

Citeşte și: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are și cum se menține: „Așa e organismul meu!”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au devenit părinții unei fetițe, Ema, anul trecut, pe 18 iulie 2021. Chiar în urmă cu câteva săptămâni, cei doi anunțaseră că urmează să se căsătorească.

Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea – a precizat Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. "O despărțire ca oricare alta!"

Cristina și Alex s-au întâlnit la o petrecere.

Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment – povestea actrița, acum câteva luni.

După venirea pe lume a Emei, Cristina Cioran spune a că Alex este un tată implicat care o ajută foarte mult în îngrijirea fetiței.

Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine. Se implică foarte mult, însă nu vreau să fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea.

Fata vedetei de televiziune a venit pe lume prematur, iar nașterea a avut loc prin cezariană. Ema a a stat în spital timp de 6 luni, sub supravegherea medicilor după naștere. Numele fetei a fost ales pe când Cristina Cioran era însărcinată în 4 luni:

Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton