Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Nu ne-am imaginat o relație așa frumoasă”/ Exclusiv

.

Cristina Ciobănașu a lăsat în urmă relația cu Vlad Gherman, iubește din nou, e îndrăgostită și fericită. Ba mai mult, nu exclude ca la un moment dat să ajungă în fața altarului alături de actualul ei partener de viață, Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu s-a întors dintr-o vacanță de poveste, pe care a petrecut-o alături de iubitul ei și de mai mulți prieteni, și face planuri pentru o nouă călătorie.

Cristina Ciobănașu a fost în vacanță la Lisabona

Prezentă la un eveniment care a avut loc marți, în București, Cristina Ciobănașu ne-a povestit despre relația pe care o are de aproape doi ani cu Alexandru Mureșan, despre ce o mai leagă astăzi de Vlad Gherman, fostul iubit, și călătoria bifată la Lisabona.

„Am fost în Lisabona, plănuisem vacanța pentru vara asta. Am combinat-o cu o escală în Budapesta, pe care nu o vizitasem. Am profitat de faptul că am mers în Lisabona la un concert Ramstein și atunci am organizat și o vacanță pe lângă. O să mai plec în Bali o săptămână alături de părinții mei din București. În rest, nu mai am planuri, dar îmi doresc să mai plec”, spune Cristina Ciobănașu pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cristina Ciobănașu, ținută surprinzătoare pe covorul roșu. Detaliul care a împărțit internetul în două

Citeşte și: Cristina Ciobănașu, despre ce s-a întâmplat după despărțirea de Vlad Gherman: „Nu am putut vorbi în perioada aia public!”

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au plecat de acasă cu un plan bine stabilit, de aceea bugetul stabilit nu a avut prea mult de suferit. „Am fost mai mulți și ne-am organizat. Ne-am cuplat la cazări. Am mers cu mașina până în Budapesta și de acolo am luat avionul că era mai accesibil și atunci nu a fost o vacanță costisitoare”, mărturisește ea.

„Nu e genul care să își arate afecțiunea în public. În ultima vreme a început să o facă și asta spune ceva foarte important despre relația noastră”

A descoperit din nou dragostea, iar ea are parfumul la care a visat întotdeauna. Alexandru o surprinde cu dovezile lui de afecțiune. Încearcă să îi fie întotdeauna aproape și nu îi neglijează nevoile.

„Mă simt împlinită. Chiar în vacanța asta ne gândeam amândoi că nu ne-am imaginat că o să se transforme într-o relație așa frumoasă, care are potențial de lungă durată.

Mă surprinde întotdeauna cu chestii tandre. El nu pare un om care să facă gesturi din astea pentru cineva. Nu e genul care să își arate afecțiunea în public. În ultima vreme a început să o facă și asta spune ceva foarte important despre relația noastră și despre ce simte vizavi de mine. Probabil că și de asta sunt și eu foarte îndrăgostită. Nu e vorba de lucruri materiale sau de surprize din astea: „Mamă, m-a luat și m-a dus undeva”, ci de faptul că ține minte lucrurile pe care i le spun despre mine, comportamentul meu și tabieturile mele”, adaugă Cristina Ciobănașu.

Citeşte și: Cristina Ciobănașu, întâlnire emoționantă cu mama biologică: „M-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata”

Recunoaște că are momente când îi place să stea singură și să mediteze, iar cel cu care își împarte viața i-a înțeles acestă trăire. „Pentru mine e important să nu mă deranjezi când îmi beau cafeaua dimineața, pentru că s-ar putea să ne certăm. Sunt puțin mai ciufută când mă trezesc. A înțeles chestia asta destul de târziu pentru că și el e o fire vulcanică și impulsivă.

Și atunci, în momentul în care începea să îmi vorbească dimineața, la cafea, mă luam de el pentru că nu înțelegea că nu trebuie să mă deranjeze, iar el nu înțelegea de ce mă cert cu el. Recent, am observat că nu mă mai deranjează dimineața. Mă lasă în zenul meu, să îmi dau refresh la gânduri”, susține Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, despre Alexandru: „E atent la mine și la nevoile mele”

Cristina a primit o altă dovadă de afecțiune și în sejurul pe care l-au petrecut departe de țară. Alexandru a lăsat-o fără cuvinte când se aștepta mai puțin. „În vacanță am zis că mi-ar plăcea să mergem undeva să mâncăm înghețată și nu găseam o gelaterie pe nicăieri. Uitasem între timp că îmi e poftă de înghețată, că eu mă iau cu „Ce frumoasă e clădirea asta!, „Ce oameni mișto”. Mă trage la un moment dat de mână și zice: „Hai, intrăm? Uite, înghețată”. Ținuse minte.

Mi s-a părut atât de drăguț că e atent la mine și la nevoile mele. Și ăsta de fapt cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face un bărbat pentru o femeie, că se simte în centrul atenției lui și în centul universului lui, iar asta e cel mai important”, susține vedeta.

Cristina Ciobănașu: „Sunt două relații foarte diferite”

Cristina Ciobănașu consideră că lucrurile pe care le-a trăit cu Vlad Gherman fac parte dintr-o poveste frumoasă, dar care a trecut. Astăzi lucrează împreună și lucrurile decurg bine între ei.

„Noi întotdeauna o să rămânem cu amintiri frumoase din perioada aceea și cu sentimente pozitive unul vizavi de celălalt, de asta și reușim să lucrăm împreună, pentru că am reușit să păstrăm o relație bună. Cumva ne rezumăm la muncă și atât. Evident că râdem, că suntem aceeași echipă care eram și înainte. Ne cunoaștem atât de bine de șapte ani de când facem emisiunea încât cred că nu ne știe nimeni la fel de bine. Și atunci e o atmosferă  atât de relaxată încât nu simțim cum zboară timpul”, mai spune Ciobănașu pentru UNICA.RO.

Se ferește să compare cele două relații, pentru că are convingerea că fiecare are mirajul ei. Ba mai mult, cei doi bărbați care i-au trecut prin viață sunt foarte diferiți. „Sunt două relații foarte diferite. Nu pot să trag o linie, să zic asta am avut acolo și nu am aici. Ei sunt foarte diferiți”, mai spune Cristina Ciobănașu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton